Μίλαν: Τρεις εβδομάδες εκτός ο Ζιρού, χάνει το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ

Μίλαν: Τρεις εβδομάδες εκτός ο Ζιρού, χάνει το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ

Βασίλης Μπαλατσός
Μίλαν: Τρεις εβδομάδες εκτός ο Ζιρού, χάνει το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ

bet365

O Oλιβιέ Ζιρού τραυματίστηκε στο μηρό του στο παιχνίδι της Μίλαν με την Ατλέτικο και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες, χάνοντας μεταξύ άλλων τον ευρωπαϊκό «τελικό» κόντρα στη Λίβερπουλ.

Η Μίλαν πήρε ένα μεγάλο «διπλό» στη Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο με «από μηχανής Θεό» τον Τζούνιορ Μεσίας και έβαλε «φωτιά» στον 2ο όμιλο του Champions League. Εκτός από τη Λίβερπουλ που έχει καθαρίσει τη πρωτιά από την 4η αγωνιστική οι άλλες τρεις ομάδες μπορούν να τερματίσουν από τη δεύτερη μέχρι τη τελευταία θέση! Συγκεκριμένα η Πόρτο έχει πέντε βαθμούς, ενώ Μίλαν και Ατλέτικο ισοβαθμούν με τέσσερις με τους «Ροσονέρι» να έχουν την υπεροχή στην ισοβαθμία.

Η Μίλαν έχει μπροστά της ευρωπαϊκό «τελικό» κόντρα στη βαθμολογικά αδιάφορη Λίβερπουλ (7/12, 22:00), στο «Σαν Σίρο», στον οποίο όμως θα παραταχθεί χωρίς τον Ολιβιέ Ζιρού. Ο Γάλλος φορ ξεκίνησε βασικός κόντρα στην Ατλέτικο, όμως τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 66', με τις εξετάσεις να δείχνουν πως έχει τραυματιστεί στο μηρό και θα απουσιάσει για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, χάνοντας μεταξύ άλλων τον αγώνα με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο 35χρονος κεντρικός επιθετικός μετράει φέτος 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 750 λεπτά συμμετοχής και έχει σκοράρει τέσσερις φορές.

 

SERIE A Τελευταία Νέα