Serie A: Οι «Big 4» της Ιταλίας έχουν χάσει 1,3 δισεκατομμύρια ευρώ την τελευταία διετία

Βασίλης Μπαλατσός
Serie A: Οι «Big 4» της Ιταλίας έχουν χάσει 1,3 δισεκατομμύρια ευρώ την τελευταία διετία

bet365

Γιουβέντους, Ίντερ, Μίλαν και Ρόμα έχουν μέγαλες απώλειες την τελευταία διετία, καθώς την τελευταία διετία έχουν χάσει συνολικά 1,3 δισεκατομμύρια ευρώ!

Τα τελευταία δύο χρόνια η πανδημία του κορονοϊού έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτες οικονομικές ζημιές στην παγκόσμια οικονομία και φυσικά το ποδόσφαιρο δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Όλοι οι σύλλογοι έχουν πληγεί με την οικονομική ζημία των μεγάλων ομάδων να... ζαλίζει.

Ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Calcio e finanza» εστιάζει στις απώλειες χρημάτων των τεσσάρων μεγάλων της Serie A με τα ποσά να... ζαλίζουν. Συγκεκριμένα στο «μικροσκόπιο» μπαίνουν η Γιουβέντους, η Ίντερ, η Μίλαν και η Ρόμα. Συνολικά και οι τέσσερις ομάδες έχουν χάσει το αστρονομικό ποσό των 1,3 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Τις μεγαλύτερες απώλειες είχαν οι Ρωμαίοι, οι οποίοι ζημιώθηκαν κατά περίπου 390 εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία δύο χρόνια. Το «βάθρο» συμπληρώνουν η περσινή πρωταθλήτρια Ίντερ με 350 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η «Γιούβε» έχει χάσει 300 εκατομμύρια ευρώ. Η Μίλαν είχε λιγότερες απώλειες από τους άλλους τρεις μεγάλους της Serie A, όμως το ποσό των 290 εκατομμυρίων ευρώ σίγουρα δεν θεωρείται αμελητέο...

αα

 

SERIE A Τελευταία Νέα