Μουρίνιο: «Τώρα νιώθω περισσότερο προπονητής απ' ότι 10 ή 20 χρόνια πριν»

Μουρίνιο: «Τώρα νιώθω περισσότερο προπονητής απ' ότι 10 ή 20 χρόνια πριν»

Κώστας Ζάλιαρης
Μουρίνιο: «Τώρα νιώθω περισσότερο προπονητής απ' ότι 10 ή 20 χρόνια πριν»

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εξήγησε γιατί αντιλαμβάνεται τον εαυτό του ως πολύ καλύτερο προπονητή αυτή τη στιγμή, δεν μένει σε όσα πέτυχε στο παρελθόν, ενώ, τονίζει πως το αγαπημένο του γήπεδο δεν είναι αυτό της Ρόμα στην οποία βρίσκεται τώρα!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ιταλικό Esquire, ο Ζοσέ Μουρίνιο ουσιαστικά δήλωσε πως μέχρι και αυτή τη στιγμή καταφέρνει τον μεγαλύτερο στόχο του ανθρώπου κατά τη διάρκεια της ζωής του. Να αισθάνεται, δηλαδή, ότι κάνει συνεχώς βήματα μπροστά και βελτιώνεται σε αυτό που έχει αποφασίσει να κάνει.

«Αισθάνομαι πολύ περισσότερο προπονητής τώρα απ' ότι συνέβαινε πριν 10 ή 20 χρόνια. Αν ένας προπονητής δεν βελτιώνεται πάει να πει ότι έχασε το πάθος του και ότι δεν έχει την σωστή νοοτροπία για να προχωράει μέρα με τη μέρα.

Δεν είναι μια δουλειά που εξαρτάται από την ηλικία ή την φυσική σου κατάσταση όπως οι ποδοσφαιριστές. Είναι μια δουλειά που σε βοηθάει η εμπειρία να γίνεις καλύτερος. Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μονάχα το κάθε επόμενο ματς και όχι όσα έχω πετύχει.

Αυτά που πέτυχα και οι τίτλοι που πήρα θα είναι εκεί για να τους κοιτάζω και να τους σκέφτομαι όταν σταματήσω. Τώρα απλά θέλω να σκέφτομαι μόνο το κάθε επόμενο παιχνίδι» είπε ο Πορτογάλος τεχνικός της Ρόμα.

Βέβαια, σε ερώτηση που δέχθηκε για το αγαπημένο του γήπεδο στην Ιταλία, εκεί δεν μπορούσε να μην σταθεί στο παρελθόν και την ιστορία που έχει γράψει στον πάγκο της Ίντερ...

«Είναι το Σαν Σίρο, αν έπρεπε όντως να διαλέξω ένα αγαπημένο. Είναι γιατί εκεί έγραψα ιστορία με το τρεμπλ. Τώρα στη Ρόμα είναι διαφορετικό. Μένω στο κέντρο της πόλης και αυτό με βοηθάει να καταλάβω και πόσο σημαντική είναι η ομάδα για το μέρος αυτό».

 

SERIE A Τελευταία Νέα