Μπονούτσι: Δεν πήγε στη Σίτι του Γκουαρδιόλα, για να γίνει σύμβολο στη Γιουβέντους

Μπονούτσι: Δεν πήγε στη Σίτι του Γκουαρδιόλα, για να γίνει σύμβολο στη Γιουβέντους

bet365

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι μίλησε για τη στιγμή που βρέθηκε κοντά στο να γίνει παίκτης του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Σίτι, εξηγώντας το λόγο που είπε «όχι» στο όνειρό του!

Το 2010 έβαλε την υπογραφή του για πρώτη φορά σε συμβόλαιο με τη Γιουβέντους. Ύστερα από μια επταετία αποφάσισε ότι ήρθε η στιγμή για κάτι καινούργιο.

Η Μίλαν ήρθε στο δρόμο του, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν σε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Φυσικά, ποτέ δεν έφτασε στο τέλος του. Η κατάσταση στο Μιλάνο δεν ήταν αυτή που περίμενε αγωνιστικά.

Τελικά τον Αύγουστο του 2018 επιστρέφει στη Γιούβε. Και από τότε είχε έναν στόχο μόνο: Το όνομά του να γίνει σύμβολο για τον κόσμο της «βέκια σινιόρα».

Ούτε η προοπτική να γίνει παίκτης του Γκουαρδιόλα στη Σίτι δεν τον εξίταρε τόσο όσο αυτό.

«Είχα το όνειρο να με προπονήσει ο Γκουαρδιόλα», θα παραδεχτεί ο ίδιο στο «The Athletic» και συνέχισε: «Ήρθαμε πιο κοντά από ποτέ σ' αυτό το 2016. Ημουν στα πρόθυρα να πάωσ στη Σίτι, φτάσαμε μέχρι τις τελευταίες λεπτομέρειες και τότε η Γιουβέντους αποφάσισε να μην με πουλήσει.

Αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί. Τότεόταν πήγα στη Μίλαν, θα μπορούσα να έχω πάει στη Μίλαν αλλά θα έπρεπε να τακτοποιηθούν αρκετά πράγματα για να συμβεί. Είχα δώσει το λόγο μου επίσης στη Μίλαν. Πέρυσι μίλησα και πάλι με τον Πεπ. Με ήθελε αλλά του είπα: "Η Γιουβέντους είναι το σπίτι μου. Είμαι χαρούμενος εδώ. Ηθελα να κερδίσω το έδαφος που έχασα πηγαίνοντας στο Μιλάνο για μια σεζόν.

Το να γίνω ξανά σύμβολο για τη Γιουβέντους είναι το πιο συναρπαστικό πράγμα που θα μπορούσα να κάνω στην καριέρα μου αυτή τη στιγμή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα