Λάτσιο - Ρόμα: Ο Σάρι σηκώνει τον αετό του... θριάμβου, ο Μουρίνιο δίνει ομιλία συσπείρωσης μέσα στον αγωνιστικό χώρο (pics & vid)

Λάτσιο - Ρόμα: Ο Σάρι σηκώνει τον αετό του... θριάμβου, ο Μουρίνιο δίνει ομιλία συσπείρωσης μέσα στον αγωνιστικό χώρο (pics & vid)

bet365

Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης που σφράγισε τη μεγάλη νίκη της Λάτσιο κόντρα στη Ρόμα, ο Μαουρίτσιο Σάρι σήκωσε πανηγυρικά τον αετό μπροστά στους οπαδούς των Λατσιάλι, την ώρα που ο Ζοσέ Μουρίνιο μάζεψε τους παίκτες για έναν ηγετικό λόγο μετά την ήττα.

Το πιο γεμάτο και θεαματικό Derby Della Capitale των τελευταίων ετών έβγαλε θριαμβεύτρια τη Λάτσιο του Μαουρίτσιο Σάρι, απέναντι στη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο. Και η σύγκρουση δύο εκ των πιο ιδιαίτερων προσωπικοτήτων που κόσμησαν τους πάγκους του ντέρμπι της ιταλικής πρωτεύουσας, γέννησε κι ορισμένες ξεχωριστές σκηνές στον απόηχο του ματς.

Οι Λατσιάλι επικράτησαν 3-2 και με το τελευταίο σφύριγμα ο Σάρι κατευθύνθηκε μπροστά στο πέταλο των οργανωμένων, για να πανηγυρίσει με τους τιφόζι έχοντας στο χέρι του τον εμβληματικό αετό της ομάδας. Λίγα μέτρα πιο μακριά, στο όριο του αγωνιστικού χώρου, ο ηττημένος του ματς, Ζοσέ Μουρίνιο άλλαζε το... πρωτόκολλο και κράτησε τους παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο, συγκεντρώνοντάς τους σε έναν κύκλο για μια ομιλία συσπείρωσης μετά την ήττα από τη «μισητή» συμπολίτισσα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα