Κεν - Γιουβέντους: Στο Τορίνο για τα ιατρικά

Κεν - Γιουβέντους: Στο Τορίνο για τα ιατρικά

Κεν - Γιουβέντους: Στο Τορίνο για τα ιατρικά

bet365

Ακόμη πιο κοντά στη διαδοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο πλησιάζει η Γιουβέντους, με τον Μόις Κεν να καταφτάνει στο Τορίνο για να περάσει από ιατρικά τεστ και να ολοκληρώσει την επιστροφή του στη Γηραιά Κυρία.

Το κενό του Κριστιάνο Ρονάλντο στην επίθεση της Γιουβέντους αναμένεται να κλείσει ο Μόις Κεν. Ο 21χρονος Ιταλός είναι ο «εκλεκτός» του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κι έχει συμφωνήσει σε όλα για την επιστροφή του στους Μπιανκονέρι μετά από δύο χρόνια, με τη διοίκηση της Γηραιάς Κυρίας να δίνει επίσης τα «χέρια» με την Έβερτον για τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Πλέον, ο πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν με την οποία την περασμένη σεζόν πρόλαβε να σκοράρει 17 γκολ σε 41 συμμετοχές ως δανεικός, βρίσκεται στο Τορίνο και μέσα στην Κυριακή (29/8) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, για να ολοκληρωθεί το deal και να ανακοινωθεί κι επίσημα.

Με την πρώτη ομάδα της Γιουβέντους ο επιθετικός με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού έχει σκοράρει 8 φορές σε 21 αναμετρήσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα