Κριστιάνο Ρονάλντο: Το αντίο στη Γιουβέντους, «για πάντα ένας από σας» (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το αντίο στη Γιουβέντους, «για πάντα ένας από σας» (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Το αντίο στη Γιουβέντους, «για πάντα ένας από σας» (vid)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν γινόταν να μην αποχαιρετίσει το κοινό της Γιουβέντους και δήλωσε για πάντα «Μπιανκονέρο», μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

Το κεφάλαιο Γιουβέντους έκλεισε μέσα σε λίγες μέρες, ξαφνικά και οριστικά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ άφησε το Τορίνο μετά από μια τριετία στα Μπιανκονέρι κατά την οποία σημείωσε 101 γκολ σε 134 εμφανίσεις (!) κι επιστρέφει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για μια δεύτερη θητεία ως Κόκκινος Διάβολος.

Παρά τις ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ημερών, όμως, και τη «ρήξη» του με τη διοίκηση της Γηραιάς Κυρίας, ο 36χρονος σούπερ σταρ όφειλε ένα «αντίο» στους τιφόζι των Τορινέζων, οι οποίοι τον απόλαυσαν στο «Juventus Stadium» μόνο στα δύο από τα τρία χρόνια αγωνίστηκε στο κλαμπ ελέω και του κορονοϊού.

Αναλυτικά το μήνυμα του CR7 στα social media:

«Σήμερα αποχωρώ από έναν υπέροχο σύλλογο, τον μεγαλύτερο της Ιταλίας και σίγουρα έναν από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης. Έδωσα την καρδιά μου και την ψυχή μου για τη Γιουβέντους και πάντα θα αγαπάω την πόλη του Τορίνο, μέχρι τελευταίας πνοής. Οι τιφόζι των Μπιανκονέρι πάντοτε μου έδειχναν σεβασμό και προσπάθησα να τους το ανταποδώσω παλεύοντας για αυτούς σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε σεζόν, σε κάθε διοργάνωση. Στο τέλος, μπορούμε να αναπολούμε αυτό το ταξίδι και να συνειδητοποιούμε ότι πετύχαμε πολλά τεράστια πράγματα, σίγουρα όχι όλα όσα θα θέλαμε, αλλά γράψαμε μια πολύ όμορφη ιστορία παρέα».

«Θα είμαι πάντα ένας από σας. Είστε πια μέρος της ιστορίας μου, όσο νιώθω ότι είμαι κι εγώ μέρος της δικής σας. Ιταλία, Γιουβέντους, Τορίνο, οπαδοί των Μπιανκονέρι, θα είστε για πάντα στην καρδιά μου»

 

SERIE A Τελευταία Νέα