Γιουβέντους: Αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση ο Ρονάλντο (vid)

Γιουβέντους: Αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση ο Ρονάλντο (vid)

Κώστας Τόπας
Γιουβέντους: Αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση ο Ρονάλντο (vid)

bet365

Ενα μικρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον δεξί του ώμο ανάγκασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρήσει από την προπόνηση της Γιουβέντους.

Η «Γηραιά Κυρία» προετοιμάζεται για τον αγώνα με την Έμπολι, για την 2η αγωνιστική της Serie A, έχοντας ως στόχο το πρώτο της τρίποντο, μετά το στραβοπάτημα (2-2) με την Ουντινέζε στην πρεμιέρα.

Ο Ρονάλντο στο εν λόγω παιχνίδι αγωνίστηκε μόλις 30 λεπτά προερχόμενος από τον πάγκο στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα, λίγο έλειψε να γίνει και ο ήρωας του αγώνα καθώς πέτυχε «buzzer-beater» νίκης με κεφαλιά στο 90+4', αλλά υποδείχθηκε οφσάιντ μέσω VAR.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (25/08) ο Πορτογάλος αστέρας αναγκάστηκε να αποχωρήσει και να μην ολοκληρώσει το πρόγραμμα, εξαιτίας των ενοχλήσεων που ένιωθε στο δεξί του ώμο. Tα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Πάντως τα ιταλικά ΜΜΕ δεν κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό και όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τον αγώνα με την Έμπολι.

Ολα αυτά, με τα βλέμματα να παραμένουν στραμμένα πάνω του, καθώς φέρεται να πιέζει να φύγει από την Γιουβέντους πριν από το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

 

SERIE A Τελευταία Νέα