Ρουμενίγκε: «Μόνο η Παρί και ίσως κάποια αγγλική ομάδα μπορεί να αποκτήσει τον Ρονάλντο»

Κώστας Τόπας
Ρουμενίγκε: «Μόνο η Παρί και ίσως κάποια αγγλική ομάδα μπορεί να αποκτήσει τον Ρονάλντο»

bet365

Αντίθετος με τα υπέρογκα ποσά που δίνονται στις μεταγραφές και τους ποδοσφαιριστές είναι ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν Μονάχου, μιλώντας στην Bild αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο και το μέλλον του, τονίζοντας πως μόνο η Παρί Σεν Ζερμέν ή κάποια ομάδα της Αγγλίας μπορεί να «υποφέρει» τις ετήσιες απολαβές του.

Επίσης θέλησε να εκφράσει την αντίθεσή του με το γεγονός ότι πολλές ομάδες πληρώνουν υπέρογκα ποσά σε μεταγραφές και σε αμοιβές ποδοσφαιριστών, όπως έκανε η Μάντσεστερ Σίτι με τον Τζακ Γκρίλις, η Τσέλσι με τον Ρομελού Λουκάκου αλλά ακόμα και η Παρί η οποία απέκτησε τους Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Ράμος και Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα ως ελεύθερους, αλλά με υψηλούς μισθούς.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο; Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ποιος μπορεί ακόμα να αυξήσει τον μισθό του; Κερδίζει 70 εκατομμύρια ακαθάριστα, 35 εκατομμύρια καθαρά. Ποιος μπορεί να το κάνει; Η Παρί Σεν Ζερμέν; Ίσως κάποια αγγλική ομάδα; Δεν είναι ένας πολύ υγιής τρόπος για να προοδεύσει το ποδόσφαιρο. Η UEFA καλείται να κάνει κάτι. Χρειαζόμαστε μία ρύθμιση, επειδή το κόστος αυξάνεται ξανά και η παρέμβαση είναι απαραίτητη ή το ποδόσφαιρο θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια πολύ, πολύ δύσκολη περίοδο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

SERIE A Τελευταία Νέα