Ρονάλντο: Επιθυμεί να αποχωρήσει άμεσα από την Γιουβέντους, υπό πίεση ο μάνατζερ του

Κώστας Τόπας
Ρονάλντο: Επιθυμεί να αποχωρήσει άμεσα από την Γιουβέντους, υπό πίεση ο μάνατζερ του

bet365

Υπό πίεση βρίσκεται ο μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο Πορτογάλος αστέρας επιθυμεί την άμεση αποχώρησή του από την Γιουβέντους, αλλά δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποια ομάδα που να μπορεί να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν φήμες ότι οι Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτι παρακολουθούν την περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος όπως φαίνεται εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης του από την Γιουβέντους.

Μάλιστα, στην Ισπανία το τελευταίο διάστημα αναφέρουν πως οι Παριζιάνοι θα πάνε το επόμενο καλοκαίρι για το κοσμοϊστορικό «μπαμ» με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Ο Ρονάλντο βλέπει το συμβόλαιό του να λήγει τον Ιούνιο του 2022, αλλά ελπίζει να φύγει από τη Γιουβέντους πριν από τη λήξη της συμφωνίας του με τους «μπιανκονέρι». Ο ατζέντης του, Χόρχε Μέντες προσέφερε τον Πορτογάλο σταρ στα καλύτερα κλαμπ της Ευρώπης χωρίς ωστόσο να βρει πρόθυμους μνηστήρες να πληρώσουν τον μισθό του, ο οποίος ανέρχεται στα 31 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», ο μάνατζερ του Ρονάλντο βρίσκεται υπό πίεση, καθώς ο 36χρονος επιθετικός επιθυμεί να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι από τη Γιουβέντους, με τον χρόνο του Μέντες να τελειώνει καθώς δεν του έχει βρει ακόμα ομάδα. Εχοντας απομείνει μόλις μία εβδομάδα για το τέλος της θερινής μεταγραφικής περιόδου, ο «CR7» την δεδομένη χρονική στιγμή έχει ελάχιστες επιλογές στο τραπέζι για το μέλλον της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Η «Corriere dello Sport», η «Tuttosport» και η «RMC» στη Γαλλία επιμένουν ότι ο Ρονάλντο μπορεί ακόμα να ενταχθεί στην Παρί την τελευταία εβδομάδα της θερινής μεταγραφικής περιόδου και να αγωνιστεί στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι ο Κιλιάν Μπαπέ θα αποχωρήσει και θα μετακομίσει στη Μαδρίτη, για λογαριασμό της Ρεάλ.

Από την άλλη βέβαια, σύμφωνα με το «Sky Sport Italia», ο Ρονάλντο δεν έχει ενημερώσει τη Γιουβέντους ότι θέλει να αποχωρήσει άμεσα, ενώ ακόμα και η «Γηραιά Κυρία» δεν έχει λάβει καμία επίσημη προσφορά για τον πρώην αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα