Ουντινέζε - Γιουβέντους: Το ακυρωθέν «buzzer-beater» του Κριστιάνο στο 90+4' που πανηγυρίστηκε έξαλλα (vid)

Ουντινέζε - Γιουβέντους: Το ακυρωθέν «buzzer-beater» του Κριστιάνο στο 90+4' που πανηγυρίστηκε έξαλλα (vid)

bet365

Εκατοστά από ένα μαγικό ξεκίνημα στη σεζόν με τη Γιουβέντους χώρισαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε «buzzer-beater» νίκης με κεφαλιά στο 90+4', αλλά υποδείχθηκε οφσάιντ μέσω VAR.

Εκεί που όλα έδειχναν δύο χαμένους βαθμούς στην πρεμιέρα για τη Γιουβέντους, εκείνος έκανε την εμφάνισή του. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έχοντας περάσει στο ματς ως αλλαγή στο 60' σε μία κίνηση που ενεργοποίησε τις φήμες περί αποχώρησής του, βάλθηκε να γίνει ο απόλυτος ήρωας κόντρα στην Ουντινέζε με «buzzer-beater» νίκης στο 90+4', νικώντας κατά κράτος τον αντίπαλό του στον αέρα για την καρφωτή κεφαλιά.

Ωστόσο, το VAR του άλλαξε τα σχέδια. Λίγα λεπτά αργότερα, ο ρέφερι Πετσούτο ενημερώθηκε ότι το γκολ δεν μετράει κι όπως φαίνεται και στο «πάγωμα» της εικόνας, ο CR7 στερήθηκε για μερικά εκατοστά ένα φοβερό φινάλε για το πρώτο του επίσημο ματς στη σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα