Serie A: Μπορεί να κάνει το back to back η Ίντερ; Όλες οι αποδόσεις!

Serie A: Μπορεί να κάνει το back to back η Ίντερ; Όλες οι αποδόσεις!
Η Ιταλία βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης και η Serie A μπαίνει με άλλον αέρα στη σεζόν! Προσωπικότητες που κάνουν τη διαφορά, ανακατατάξεις και μεταγραφές – κλειδιά κάνουν το πρωτάθλημα ακόμα πιο ελκυστικό!

Η Serie A παίζει στην bwin με κορυφαίες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! |21+

Χρειάστηκαν 11 χρόνια για να επιστρέψει η Ίντερ στην κορυφή της Serie A και το έκανε με εμφατικό τρόπο! Πρωτεργάτης ο Αντόνιο Κόντε, πρωταγωνιστές οι Λουκάκου, Μαρτίνες, Χακίμι και οι Νερατζούρι παίζοντας πειθαρχημένο ποδόσφαιρο κατάφεραν να σπάσουν την κυριαρχία της Γιουβέντους. Άλλωστε, εννέα διαδοχικά πρωταθλήματα ήταν κάτι… τρομακτικό για τους ανταγωνιστές. Ο Κόντε βρήκε τη λύση, όμως τρεις μήνες μετά, το κλίμα μόνο… πανηγυρικό δεν είναι. Τα κενά στο παζλ των πρωταθλητών είναι πολλά, μιας και αποχώρησαν προσωπικότητες – κλειδιά, όπως ο Κόντε, ο Λουκάκου των 30 γκολ και ο Χακίμι.

bwin

Ο Σιμόνε Ιντσάγκι υποσχέθηκε μια ανταγωνιστική ομάδα, όμως το είπε ελπίζοντας στην παραμονή του Βέλγου σταρ. Τώρα; Τζέκο, Τσαλχάνογλου και Ντάμφρις είναι νέα πρόσωπα και ο Ιταλός τεχνικός πρέπει να βρει τρόπο για να κρατήσει την κούπα στο Μιλάνο. Ετσι, η κατάκτηση του 2ου διαδοχικού πρωταθλήματος προσφέρεται στην bwin στο 4.50.

Εννέα διαδοχικά πρωταθλήματα. Ποιος να συγκριθεί μαζί της… Η Γιουβέντους είναι η απόλυτη κυρίαρχος της Serie A με τους οπαδούς της να κάνουν… υπομονή ένα έτος. Διάλειμμα από τους τίτλους η περσινή σεζόν, αλλά και… φλερτ με την καταστροφή, μιας και λίγο έλειψε να μείνει εκτός τετράδας. Ο Πίρλο δεν πέτυχε, ο Αλέγκρι ήρθε για να ξαναπετύχει.

bwin – Αποδόσεις που δεν έχεις ξαναδεί στη Serie A |21+

Αλλωστε, το λένε οι αριθμοί… Είναι ο μακροβιότερος τεχνικός μετά τον Τραπατόνι και ο πρώτος με μέσο όρο βαθμών (2.41) και ποσοστού νικών (75.5%). Έχει πάρει πέντε πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα Ιταλίας, δύο Super Cup και έχει παρουσία σε δύο τελικούς Champions League με τη Γιουβέντους. Ενίσχυση; Ο Μοράτα έμεινε και ο εξαιρετικός Λοκατέλι είπε το «Ναι» και θα κάνει το κέντρο πιο δυνατό. Στο 1.90 τιμάται από την bwin η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Γιουβέντους, μιας και το… υπερόπλο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αφοσιωμένο μόνο στην ομάδα του.

Το φετινό είναι… Special πρωτάθλημα. Νέα πρόσωπα, η Ιταλία με την αίγλη της πρωταθλήτριας Ευρώπης και ο Ζοσέ Μουρίνιο έτοιμος να στρέψει πάνω του όλα τα βλέμματα. Η Ρόμα μετά την περσινή κάκιστη περίοδο ανασυντάχθηκε, έσπασε ταμεία για να κάνει πιο εύκολο το έργο του Πορτογάλου. Τίτλος με το… καλησπέρα; Στο 15.00 προσφέρεται να κατακτήσουν οι Τζιαλορόσι το πρωτάθλημα. Οι μεταγραφές είναι αρκετές, η επιστροφή του Τζανιόλο κάνει τους Ρωμαίους ποιοτικότερους και η έλευση του Αμπράχαμ της δίνει ταχύτητα και… γκολ! Ετσι, να τερματίσει παραπάνω από τη Νάπολι στο πρωτάθλημα, προσφέρεται στο 1.95 από τη bwin.

Επιστροφή στο Champions League για τη Μίλαν έπειτα από επτά χρόνια και πλέον ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στη μεγάλη σκηνή. Οι «Ροσονέρι» έδωσαν πέρσι τη μάχη τους, αλλά η αστάθεια, οι τραυματισμοί του Ζλάταν ήταν εμπόδια ανυπέρβλητα. Το πρώτο βήμα όμως έγινε, η Μίλαν επέστρεψε στην elite της Serie A κι ενισχύθηκε για να φτάσει και στην κορυφή. Η ποιότητα του Ζιρού μεγάλη και το δίδυμο με τον Ζλάταν… τρομερό. Αν οι δυο τους «κολλήσουν» τότε οι Ροσονέρι είναι έτοιμοι να ζήσουν μεγάλες στιγμές. Θα καταφέρουν όμως να κάνουν στην άκρη τη Γιουβέντους; Στο 13.00 τιμάται η επιστροφή στους τίτλους για τη Μίλαν.

Κι όμως, τρίτο φαβορί για την κούπα σύμφωνα με τις αποδόσεις της bwin είναι η Αταλάντα. Ναι, οι Μπεργκαμάσκι έκαναν απίθανο… Euro και μπαίνουν με φόρα στη φετινή Serie A. Οι παίκτες του Γκασπερίνι σκόραραν, άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις κι αν συνεχίσουν έτσι και στο πρωτάθλημα, τότε ο ανταγωνισμός θα φουντώσει για τα καλά! Στο 6.50 η κατάκτηση πρωταθλήματος από την Αταλάντα. Εξάλλου, η ομάδα κάλυψε τα κενά στην άμυνα με την αποχώρηση του Ρομέρο, ενισχύθηκε στο τέρμα και διατήρησε την τρομερή επίθεσή της.

Η Νάπολι έχει ήδη την αίσθηση μιας ομάδας προσαρμοσμένης στις επιθυμίες του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Καλίντου Κουλιμπαλί και Φάμπιαν Ρουίθ δεν έφυγαν, ο Πολιτάνο έμεινε κι αν συμβεί το ίδιο με τον Ινσίνιε, τότε οι Ναπολιτάνοι ελπίζουν στην υπέρβαση. Αυτή θα μπορούσε να συμβεί αν ερχόταν ένα καλό αριστερό μπακ, όπως ο Εμερσον. Ο Σπαλέτι θέλει να ξαναμπεί στο δρόμο των επιτυχιών και το να τερματίσει η Νάπολι πιο ψηλά στο πρωτάθλημα από Ρόμα, Λάτσιο και Σασουόλο προσφέρεται στο 2.15 από τη bwin.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ| Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

 

SERIE A Τελευταία Νέα