Οπαδοί της Ίντερ κόντρα στην πώληση του Λουκάκου: «Οι υποσχέσεις είναι για να τηρούνται»

Οπαδοί της Ίντερ κόντρα στην πώληση του Λουκάκου: «Οι υποσχέσεις είναι για να τηρούνται»

bet365

Οι οπαδοί της Ίντερ κρέμασαν πανό έξω από τα γραφεία των Νερετζούρι ζητώντας από τη διοίκηση να μην προχωρήσει η πώληση του Ρομελού Λουκάκου στην Τσέλσι.

Η Τσέλσι παίζει... all in για τον Ρομελού Λουκάκου και ανεβαίνει στα 130 εκατομμύρια ευρώ για να επιστρέψει ο Βέλγος στο Λονδίνο. O 28χρονος επιθετικός σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έχει αποδεχθεί την πρόταση να φορέσει και πάλι τη φανέλα των Μπλε, αλλά ο τελικός λόγος ανήκει στην Ίντερ.

Οι οπαδοί των Νερατζούρι δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο αποχώρησης του καλύτερου παίκτη της ομάδας για την περασμένη σεζόν. Εκείνου, δηλαδή, που με 24 γκολ και 10 ασίστ υπήρξε καταλυτικός παράγοντας για την επιστροφή των Νερατζούρι στο Σκουντέτο.

Εξέφρασαν, μάλιστα, την αντίθεσή τους με χαρακτηριστικό τρόπο και... προειδοποίησαν τη διοίκηση. Κρέμασαν πανό έξω από τα γραφεία της ομάδας στο Μιλάνο και ζήτησαν να μην προχωρήσει η πώληση του Βέλγου.

«Κύριοι της διοίκησης... προσοχή, οι υποσχέσεις πρέπει να τηρούνται», ήταν το αναγραφόμενο περιεχόμενο. H Ίντερ βρίσκεται σε αναστάτωση μετά το απροσδόκητο μπάσιμο της Τσέλσι και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για το πού θα αγωνίζεται ο Λουκάκου την επόμενη σεζόν.

Η Τσέλσι είχε αγοράσει τον Λουκακού το 2011 αντί 15 εκατομμυρίων ευρώ, παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Γουέστ Μπρομ και Έβερτον, η οποία τον αγόρασε το 2014 αντί 35,3 εκατομμυρίων ευρώ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα