Ρόμα: Προσπαθεί να ξεφορτωθεί 23 παίκτες από το ρόστερ της! (pic)

Ρόμα: Προσπαθεί να ξεφορτωθεί 23 παίκτες από το ρόστερ της! (pic)

Κώστας Τόπας
Ρόμα: Προσπαθεί να ξεφορτωθεί 23 παίκτες από το ρόστερ της! (pic)

bet365

Να απαλλαγεί από βαριά συμβόλαια, τα οποία επιβαρύνουν τα οικονομικά της δεδομένα, προσπαθεί η Ρόμα γι' αυτό και βγάζει στο «σφυρί» 23 ποδοσφαιριστές του ρόστερ της!

Πολυάσχολο καλοκαίρι έχει ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, Τιάγκο Πίντο ο οποίος ναι μεν εργάζεται για να ενισχύσει την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά καλείται επίσης να βρει πιθανούς μνηστήρες για μια μεγάλη λίστα παικτών που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού.

Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», οι «τζιαλορόσι» προσπαθούν να ξεφορτωθούν 23 ποδοσφαιριστές, προκειμένου να βελτιωθούν τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας και παράλληλα να αδειάσει χώρος στο ρόστερ.

Οι παίκτες οι οποίοι έχουν τους υψηλότερους μισθούς στην ομάδα και που βρίσκονται πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου είναι οι Χαβιέρ Παστόρε, Στίβεν Ν' Ζόνζι, Φλορέντσι, Φεντερίκο Φάτζιο, Πέδρο Ροντρίγκες, Νταβίν Σαντόν, Ρόμπιν Όλσεν Αντε Τσόριτς, Γουίλιαμ και Μπιαντά.

Αυτοί οι εννέα παίκτες κοστίζουν στη Ρόμα 36,7 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν με αποτέλεσμα ο σύλλογος να επιδιώκει άμεσα την πώλησή τους, προκειμένου να απαλλαγεί κι από τα «βαριά» συμβόλαια τους.

roma

 

SERIE A Τελευταία Νέα