Τζάκα: Παλεύει η Ρόμα, του ετοίμασε νέο συμβόλαιο η Άρσεναλ!

Τζάκα: Παλεύει η Ρόμα, του ετοίμασε νέο συμβόλαιο η Άρσεναλ!

bet365

Και ξαφνικά η Άρσεναλ ετοιμάζει νέο συμβόλαιο στον Γκρανίτ Τζάκα, με τη Ρόμα να μην τα παρατάει και τον παίκτη να σκέφτεται πως θα ήθελε μια νέα πρόκληση υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο!

Μια υπόθεση με μεγάλη διάρκεια είναι αυτή του ποδοσφαιρικού μέλλοντος του Γκρανίτ Τζάκα, για τον οποίο η Ρόμα δίνει μεγάλη μάχη ώστε να καταφέρει να τον κάνει δικό της από την Άρσεναλ.

Η οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι ελάχιστη, με τους «τζιαλορόσι» να προσφέρουν 15 εκατομμύρια ευρώ και τους Λονδρέζους ν' αξιώνουν τουλάχιστον 20 εκατ., δίχως να ρίχνουν τις απαιτήσεις τους.

Ο ιταλικός Τύπος τονίζει πως ο Ελβετός μέσος θέλει πολύ να συνεργαστεί με τον Μουρίνιο, έχει ήδη συμφωνήσει με τη Ρόμα για τους όρους του συμβολαίου σε περίπτωση που η Άρσεναλ δώσει τη συγκατάθεσή της, όμως οι «κανονιέρηδες» κάνουν ρελάνς!

Σύμφωνα με την συνδρομητική ιστοσελίδα theAthletic, ο αγγλικός σύλλογος έχει ετοιμάσει νέο συμβόλαιο για τον διεθνή μέσο προκειμένου να τον δελεάσει και να παραμείνει στο «Έμιρεϊτς»!

 

SERIE A Τελευταία Νέα