Ίντερ: Μειώνει τα έξοδα, περιμένει χρήματα από μεταγραφές

Κώστας Ζάλιαρης
Ίντερ: Μειώνει τα έξοδα, περιμένει χρήματα από μεταγραφές

bet365

Στην Ίντερ προσπαθούν ακόμα να νοικοκυρέψουν τα οικονομικά τους, με τον CEO της ομάδας, Αλεσάντρο Αντολένο να εξηγεί τι ακριβώς επιζητούν στον σύλλογο το φετινό καλοκαίρι.

Η πώληση του Χακίμι στην Παρί Σεν Ζερμέν από μόνη της δεν σώζει την πολύ κακή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα οικονομικά της Ίντερ έπειτα και από τον αντίκτυπο που προκλήθηκε στους Πρωταθλητές Ιταλίας από την πανδημία.

Συγκεκριμένα, ο CEO του κλαμπ του Μιλάνου, Αλεσάντρο Αντονέλο, ανέφερε στο Radiocor: «Προσπαθούμε να μειώσουμε τα έξοδα του ρόστερ κατά 20% και ταυτόχρονα περιμένουμε 80 εκατομμύρια στα ταμεία μας από τη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας χάσαμε 70-80 εκατομμύρια από τα άδεια γήπεδα κι αν καταφέρουμε να επιστρέψει ο κόσμος τη νέα σεζόν με το πιστοποιητικό τότε θα έχουμε έσοδα, διαφορετικά θ' αποτελέσει μέγα πλήγμα...».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SERIE A NEWS FEED