Ρονάλντο: Με μπλε κοστούμι ποζάρει δίπλα στην πανάκριβη Rolls-Royce του (pic)

Ρονάλντο: Με μπλε κοστούμι ποζάρει δίπλα στην πανάκριβη Rolls-Royce του (pic)

Κώστας Τόπας
Ρονάλντο: Με μπλε κοστούμι ποζάρει δίπλα στην πανάκριβη Rolls-Royce του (pic)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δημοσίευσε φωτογραφία στο Instagram, στην οποία ποζάρει με μπλε κοστούμι δίπλα στην πανάκριβη Rolls-Royce Ghost του και με λεζάντα που γεννά απορίες σχετικά με το μέλλον του στην Γιουβέντους.

Το τελευταίο διάστημα αρκετά είναι τα σενάρια τα οποία θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρεί από την Γιουβέντους λόγω του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, με τον οποίο δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις.

Οι Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Πορτογάλου άσου, αλλά ο ίδιος σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ενημέρωσε πρόσφατα τους ιθύνοντες της Γιουβέντους ότι δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει για άλλη ομάδα.

Αυτό το διάστημα ο 36χρονος αστέρας απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την οικογένεια του και αναμένεται να επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο των «μπιανκονέρι» στις 25 Ιουλίου.

Σε πρόσφατη φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ρονάλντο ποζάρει με μπλε κοστούμι δίπλα στην πανάκριβη Rolls-Royce Ghost, αξίας 300.000 ευρώ.

Αυτό δεν είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που έχει στη διάθεσή του καθώς στο προσωπικό του γκαράζ, έχει παρκαρισμένα όχι ένα αλλά 19 σπορ και χλιδάτα αυτοκίνητα πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Η μαύρη Rolls-Royce Ghost πάντως φαίνεται να είναι ένα από ένα από τα πιο πρόσφατα τετράτροχα όνειρα του διάσημου ποδοσφαιριστή.

Πάντως ο Ρονάλντο δημιούργησε απορίες με την λεζάντα της παρακάτω φωτογραφίας καθώς έγραψε: «Ημέρα αποφάσεων» και ουδείς γνωρίζει αν αυτό σχετίζεται με το μέλλον του στη «Γηραιά Κυρία».

 

SERIE A Τελευταία Νέα