Ο Νέτβεντ διαβεβαίωσε οπαδό της Γιουβέντους ότι ο Ρονάλντο δεν θα φύγει (vid)

Ο Νέτβεντ διαβεβαίωσε οπαδό της Γιουβέντους ότι ο Ρονάλντο δεν θα φύγει (vid)

Κώστας Τόπας
Ο Νέτβεντ διαβεβαίωσε οπαδό της Γιουβέντους ότι ο Ρονάλντο δεν θα φύγει (vid)

bet365

Να καθησυχάσει έναν οπαδό της Γιουβέντους, σχετικά με το αν θα παραμείνει στον σύλλογο ο Κριστιάνο Ρονάλντο, θέλησε ο αντιπρόεδρος των «μπιανκονέρι», Πάβελ Νέτεβντ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την οικογένεια του, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την εθνική του ομάδα στο Euro.

Από την άλλη η Γιουβέντους την Τετάρτη (14/07) πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση, ενόψει της νέας σεζόν, υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή της Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Από αυτήν απουσίαζε ο Πορτογάλος και η συγκεκριμένη είδηση ανησύχησε έναν οπαδό της ομάδας, ο οποίος ρώτησε τον αντιπρόεδρο των «μπιανκονέρι», Πάβελ Νέτεβντ για το αν πρόκειται να επιστρέψει ο Πορτογάλος αστέρας.

Ο παλαίμαχος Τσέχος ποδοσφαιριστής διαβεβαίωσε τον οπαδό, ο οποίος ήταν έξω από το Continassa, ότι ο 36χρονος επιθετικός θα βρίσκεται σύντομα στο προπονητικό κέντρο. «Ερχεται, έρχεται», του τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες ο Νέτεβντ είχε εκφράσει την πεποίθησή του ότι ο Ρονάλντο θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, στις 25 Ιουλίου, καθώς επιθυμία του δεν είναι να αποχωρήσει από τη «Γηραιά Κυρία».

«Κανένας από την πλευρά του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μας έχει πει ότι επιθυμεί να αποχωρήσει, τον περιμένω μαζί μας. Τον περιμένουμε να επιστρέψει από διακοπές στις 25 Ιουλίου», είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «DAZN».

 

SERIE A Τελευταία Νέα