Η «επανεμφάνιση» της Μπολόνια και η στάση του ΠΑΟΚ για τον Σφιντέρσκι

Η «επανεμφάνιση» της Μπολόνια και η στάση του ΠΑΟΚ για τον Σφιντέρσκι

bet365

Το όνομα του Κάρολ Σφιντέρσκι δεδομένα θα μας απασχολήσει μέσα στο προσεχές διάστημα, καθώς οι εμφανίσεις του με την εθνική Πολωνίας στο Euro δεν περνάνε απαρατήρητες.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι βρέθηκε τον περασμένο Ιανουάριο κοντά στη μεταγραφή του στην Μπολόνια, αλλά τελικά έμεινε στον ΠΑΟΚ και μοιράστηκε το χρόνο συμμετοχής με τον Μάικλ Κρμέντσικ.

Οι επαφές με την ιταλική ομάδα δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα για εκείνον, καθώς οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» επέμεναν στην υποχρεωτική ρήτρα ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του. Κάτι ήξεραν…

Οι «ροσομπλού» μπορεί να μην ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ, ωστόσο δουλεύουν από τότε την συγκεκριμένη περίπτωση για το φετινό καλοκαίρι και έχουν «υπό παρακολούθηση» τον Πολωνό επιθετικό, στον οποίο τότε πρόσφεραν συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων χρόνων, με καλές αποδοχές και κυρίως την ευκαιρία να αγωνιστεί σ’ ένα πρωτάθλημα όπως η Serie A.

Η «μετοχή» του 24χρονου φορ παρουσιάζει άνοδο, έχει φτάσει τα 5 εκατομμύρια ευρώ, με τους «ασπρόμαυρους» να προσδοκούν σε μια καλή παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια του Euro 2020 προκειμένου να ανέβει κι άλλο η αξία και το κασέ του. Εναντίον της Ισπανίας (1-1) είχε μια πολύ καλή απόδοση (κι ένα σουτ στο δοκάρι), ενώ σήμερα (23/6) αναμένεται να είναι και πάλι δίδυμο με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο 4-4-2 του Πάουλο Σόουζα απέναντι στη Σουηδία.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι έχει κάνει μια πρώτη κουβέντα με τον Ιβάν Σαββίδη αναφορικά με το μέλλον του, καθώς μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, την ίδια στιγμή που στην Ιταλία ο Τύπος αναφέρει πως η Μπολόνια επιστρέφει και ενδεχομένως να μπει εκ νέου σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για την απόκτησή του.

 

SERIE A Τελευταία Νέα