Κλόζε, κάν΄το όπως ο Ντέμης (vids)

Κλόζε, κάν΄το όπως ο Ντέμης (vids)

Gazzetta team
Κλόζε, κάν΄το όπως ο Ντέμης (vids)

bet365

Σε μια επίδειξη fair play, ο Μίροσλαβ Κλόζε σκόραρε με το χέρι, αλλά ζήτησε - όπως κάποτε ο Ντέμης Νικολαΐδης - να ακυρωθεί το γκολ. Χειροκροτήθηκε και η ομάδα του... έχασε!

Στην αναμέτρηση της Νάπολι με την Λάτσιο, οι Ρωμαίοι ανησύχησαν την αντίπαλη άμυνα μόλις στο 4', όταν ο Κλόζε σκόραρε καθαρά με το χέρι. Οι συμπαίκτες του βέβαια άρχισαν να πανηγυρίζουν, όμως όλοι οι Ναπολιτάνοι την έπεσαν στον Γερμανό διεθνή επιθετικό, όπως και στον διαιτητή, ο οποίος τελικά δεν κατακύρωσε το γκολ αφού και ο Κλόζε παραδέχτηκε πως το τέρμα που πέτυχε ήταν αντικανονικό.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα πάρει κι εκείνος στο τέλος της χρονιάς το βραβείο fair play, όπως ο Ντέμης Νικολαΐδης που το 2000 είχε παραδεχτεί ότι είχε σκοράρει αντικανονικά, με το χέρι, στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ιωνικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο επιθετικός της Ένωσης έστειλε με το αριστερό του χέρι την μπάλα στα δίχτυα στο 32' της αναμέτρησης. Ο Μίλεν Πέτκοφ εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πέρασε από τους αμυντικούς του Ιωνικού και ο Νικολαϊδης χρησιμοποιώντας το χέρι του νίκησε τον Στρακόσια. Οι παίκτες του Ιωνικού έτρεξαν αμέσως για διαμαρτυρίες στον διαιτητή, Γ. Δούρο.

Και σε εκείνο το ματς κατακυρώθηκε αρχικά το γκολ υπέρ της ΑΕΚ, αλλά οι έντονες διαμαρτυρίες των παικτών του Ολεγκ Μπλαχίν καθώς και η παραδοχή του ίδιου του Ντέμη, είχαν σαν αποτέλεσμα ο Δούρος να συμβουλευτεί τον πρώτο βοηθό του και τελικά να ακυρώσει το γκολ.

Το τελικό σκορ και σε εκείνη την αναμέτρηση ήταν 3-0, με την διαφορά ότι οι «κιτρινόμαυροι» είχαν κερδίσει τελικά το ματς, σε αντίθεση με τον άσο της Λάτσιο που βρήκε απέναντί του τον Καβάνι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα