Βενέτσια: Άνοδος στη Serie A μετά από 20 χρόνια! (pic & vid)

Gazzetta team
Βενέτσια: Άνοδος στη Serie A μετά από 20 χρόνια! (pic & vid)

bet365

Η Βενέτσια έμεινε όρθια στη ρεβάνς με την Τσιταντέλα χάρη σε γκολ στο 90+3' (1-1) και σφράγισε τη μεγάλη της επιστροφή στη Serie A μετά από 20 χρόνια!

Ιστορική (επ)άνοδος για τη Βενέτσια στην 1η κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Πάολο Τζανέτι έγινε η 3η ομάδα που προβιβάστηκε από τη Serie B (μετά τις Έμπολι και Σαλερνιτάνα), μετά την ισοπαλία που πήρε από την Τσιταντέλα χάρη σε γκολ στο 90+3’, η οποία ήταν αρκετή για να της δώσει το εισιτήριο έπειτα από τη νίκη με 1-0 στον πρώτο αγώνα.

Ο Μποκαλόν ήταν ο «χρυσός» σκόρερ, έχοντας περάσει στο ματς ως αλλαγή και κράτησε όρθιους τους Βενετούς, οι οποίοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 36ο λεπτό της αναμέτρησης!

Έτσι, οι Αραντσιονεροβέρντι (Πορτογαλί-Μαύρο-Πράσινο τα χρώματα της ομάδας), επιστρέφουν στα «σαλόνια» για 7η φορά και πρώτη μετά από το 2001!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα