Αντριάνο για Λουκάκου: «Φανταστείτε μας μαζί στο χορτάρι… Mamma Mia!» (vid)

Αντριάνο για Λουκάκου: «Φανταστείτε μας μαζί στο χορτάρι… Mamma Mia!» (vid)

Gazzetta team
Αντριάνο για Λουκάκου: «Φανταστείτε μας μαζί στο χορτάρι… Mamma Mia!» (vid)

bet365

Ο Αντριάνο αποθέωσε για ακόμη μια φορά τον «διάδοχό» του στην Ίντερ και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Ρομέλου Λουκάκου και σκέφτεται τον «τρόμο» που θα προκαλούσαν στις αντίπαλες άμυνες ως δίδυμο.

Στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του με την Ίντερ (2004/05), ο Αντριάνο σκόραρε 28 φορές. Στην πρώτη του σεζόν με τη φανέλα των Νερατζούρι, ο Ρομέλου Λουκάκου ισοφάρισε το ρεκόρ του Ρονάλντο για πρωτοεμφανιζόμενο, με 34 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Τι θα συνέβαινε, λοιπόν, αν οι δυο τους αγωνίζονταν στην ίδια εποχή στο «Τζιουζέπε Μεάτσα»; Ο Βέλγος το είχε πει πριν από λίγους μήνες, «μαζί θα βάζαμε 70 γκολ» και ο «Αυτοκράτορας» απλά… τρομάζει στη σκέψη της συνύπαρξής τους στα ιταλικά γήπεδα!

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος φορ μίλησε για μια ακόμη φορά με τα καλύτερα λόγια για τον Λουκάκου, τον οποίο και θεωρεί τον διάδοχό του στην Ίντερ αλλά και συνολικά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Τόσο για τις ομοιότητες στο στυλ παιχνιδιού τους, όσο και στον χαρακτήρα τους.

«Ο Ρομέλου μού μοιάζει από πολλές απόψεις. Όχι μόνο για τη φυσική δύναμη και το αριστερό του πόδι, αλλά επίσης για την ταπεινότητα και τους στενούς δεσμούς που έχει με την οικογένειά του. Είναι ένας μοναδικός και τεχνικός παίκτης, κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει. Φαντάσου για μια στιγμή, εμένα και τον Λουκάκου μαζί στο χορτάρι. Mamma Mia!», δήλωσε χαρακτηριστικά και η ιδέα ενός δίδυμου Αντριάνο-Λουκάκου πραγματικά προκαλεί… δέος!

Θυμηθείτε όλα τα γκολ των δύο «θηρίων» με τη φανέλα της Ίντερ:

 

SERIE A Τελευταία Νέα