Serie A: Ζωντανή για Ευρώπη η Σασουόλο, στο χείλος του υποβιβασμού η Μπενεβέντο (vid)

Gazzetta team
Serie A: Ζωντανή για Ευρώπη η Σασουόλο, στο χείλος του υποβιβασμού η Μπενεβέντο (vid)

bet365

Η Σασουόλο πέρασε άνετα από την έδρα της Πάρμα (1-3) και διατήρησε τις ελπίδες για την 7η θέση ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής. Νέα γκέλα κι έναν βαθμό μακριά από τον υποβιβασμό η Μπενεβέντο, που ελπίζει σε τελικό... παραμονής με Τορίνο.

Μέχρι τελικής πτώσεως θα παλέψει η Σασουόλο για το εισιτήριο του Conference League. Την ώρα που ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι ετοιμάζεται να υπογράψει με τη Σαχτάρ για τη νέα σεζόν, οι Νεροβέρντι πέρασαν άνετα με 3-1 από την έδρα της υποβιβασμένης Πάρμα, χάρη στα γκολ των Λοκατέλι (25’), Ντεφρέλ (62’) και Μπογκά (69’, είχε ισοφαρίσει προσωρινά η Πάρμα με τον Άλβες στο 32’). Έτσι, έμεινε σε απόσταση -2 από την 7ηΡόμα και ελπίζει σε ήττα της την τελευταία αγωνιστική και νίκη από την πλευρά της κόντρα στη Λάτσιο για να εξασφαλίσει τελευταία στιγμή το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΣΟΚ ΣΤΟ 90+3’ ΚΑΙ… ΣΧΕΔΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ Η ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ

Ούτε στην Κροτόνε δεν μπόρεσε να βρει σανίδα σωτηρίας η Μπενεβέντο του Φιλίπο Ιντσάγκι, η οποία έμεινε στο 1-1 κόντρα στην ουραγό και αν η Τορίνο πάρει έστω τον βαθμό από το ματς με τη Λάτσιο θα υποβιβαστούν και μαθηματικά στη Serie B.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Λαπαντούλα στο 13’, αλλά υπέστησαν ισοφάριση-σοκ στο 90+3’ από τον «καυτό» Σίμι κι έτσι έχασαν δύο ακόμη βαθμούς. Πλέον, μόνη ελπίδα για τη Μπενεβέντο είναι να ηττηθεί η Τορίνο, καθώς την τελευταία αγωνιστική κοντράρονται μεταξύ τους στην έδρα της Γκρανάτα. Αν η Μπενεβέντο φύγει με το διπλό θα την πιάσει στους 35 βαθμούς και θα υπερτερεί στην ισοβαθμία, που σημαίνει ότι θα εξασφαλίσει και τη σωτηρία της.

Στο άλλο ματς, η Σαμπντόρια απέδρασε με 1-0 από την έδρα της Ουντινέζε χάρη στο γκολ του Κουαλιαρέλα στο 88’.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα