Γιουβέντους – Μίλαν: Η απίθανη ντρίμπλα του Κεσί στον Ντε Λιχτ (vid)

Gazzetta team
Γιουβέντους – Μίλαν: Η απίθανη ντρίμπλα του Κεσί στον Ντε Λιχτ (vid)

bet365

Ο Φρανκ Κεσί κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή κόντρα στη Γιουβέντους και για… μπόνους, χάρισε και μία «ονειρική» ντρίμπλα, περνώντας τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Ντε Λιχτ με το τακουνάκι!

Η παρουσία του δεσπόζει στον αγωνιστικό χώρο, κάθε φορά που αγωνίζεται με τη φανέλα της Μίλαν κι από αυτόν περνάει όλο το παιχνίδι της. Ποιος είπε, όμως, ότι ο Φρανκ Κεσί είναι απλά ο «εγκέφαλος» στη μεσαία γραμμή των Ροσονέρι; Ο Ιβοριανός απέδειξε ότι έχει στο DNA του και τα φανταστικά κόλπα με τη μπάλα και οι Ματάις Ντε Λιχτ Ροντρίγκο Μπεντανκούρ το κατάλαβαν και με το παραπάνω.

Πάνω στο διπλό μαρκάρισμα από τους παίκτες των Μπιανκονέρι, ο Κεσί «έσκασε» απίθανη ποδιά στον Ολλανδό στόπερ με το τακουνάκι, αποφεύγοντας με μία κίνηση και τους δύο, σε ένα απολαυστικό highlight που δεν χορταίνεις αν το δεις μόνο μία φορά.

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα