Ιντερ – Σαμπντόρια 5-1: Το νέο ρεκόρ της πρωταθλήτριας (vid)

Ιντερ – Σαμπντόρια 5-1: Το νέο ρεκόρ της πρωταθλήτριας (vid)

bet365

Η Ιντερ που έχει κατακτήσει και μαθηματικά το Σκουντέτο, έκανε ό,τι ήθελε στο εντός με τη Σαμπντόρια, την καθάρισε 5-1 και έθεσε προσωπικό ρεκόρ διαδοχικών εντός έδρας νικών στη Serie A.

Ξεκίνησε να νικάει στις 22 Νοεμβρίου. Εκτοτε, η Ιντερ τρέχει μόνο νίκες στο “Σαν Σίρο”. Και με το χορταστικό 5-1 επί της Σαμπντόρια, η νέα πρωταθλήτρια της Serie A έσπευσε να θέσει και ένα ρεκόρ συνεχόμενων επιτυχιών στο γήπεδό της, φτάνοντας τα 14 σερί τρίποντα. Κάτι που δεν είχε ξανακάνει ποτέ της σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Οι Νερατζούρι που την προηγούμενη αγωνιστική πανηγύρισαν την επιστροφή τους στην κεφαλή του ιταλικού ποδοσφαίρου, έκαναν αρκετές αλλαγές, αλλά η απόδοσή τους δεν έπεσε. Αντιθέτως, σε ένα καταιγιστικό ημίωρο προηγήθηκαν 3-1, με την προβολή του Γκαλιαρντίνι (4') και τα πλασέ του Αλέξις Σάντσες (26', 36'). Ενδιάμεσα, ο Μπαλντέ (35') μείωσε με δυνατό σουτ από κοντά.

Το σκαστό του Πιναμόντι (61') και το πέναλτι του Λαουτάρο Μαρτίνες (70') ολοκλήρωσαν το θριαμβευτικό απόγευμα των πρωταθλητών κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Ντόρια.

Ιντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς (46' Ράντου), Ρανόκια, Ντ' Αμπρόζιο,Μπαστόνι, Γιανγκ, Χακίμι, Βεσίνο, Γκαλιαρντίνι (61' Μπαρέλα), Ερικσεν (56' Μπρόζοβιτς), Αλέξις Σάντσες (55' Πιναμόντι), Λαουτάρο Μαρτίνες (73' Σένσι)

Σαμπντόρια (Κλαούντιο Ρανιέρι): Αουντόρο, Κόλεϊ, Τονέλι (46' Γιοσίντα), Αουτζέλο, Μπερεζίνσκι, Τόρσμπι (46' Εκνταλ), Αντριεν Σίλβα, Γιάνκτο (46' Ντάμσγκααρντ), Καντρέβα, Ραμίρες (46' Βέρε), Μπαλντέ (73' Κουαλιαρέλα).

 

SERIE A Τελευταία Νέα