Serie A: Έντεκα ομάδες ζητούν τιμωρία των Ίντερ, Μίλαν, Γιουβέντους για την European Super League

Gazzetta team
Serie A: Έντεκα ομάδες ζητούν τιμωρία των Ίντερ, Μίλαν, Γιουβέντους για την European Super League

bet365

Έντεκα ομάδες της Serie A ζητούν να επιβληθούν κυρώσεις στις Μίλαν, Γιουβέντους και Ίντερ για την European Super League. Ποιες συμμετέχουν και ποιες όχι στην κοινή επιστολή προς τον πρόεδρο της Lega.

Η European Super League κατέρρευσε λίγες μόλις ώρες μετά από την ανακοίνωση ίδρυσής της, αλλά οι αντιδράσεις δεν έχουν κοπάσει. Έντεκα ομάδες της Serie A σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Repubblica - οι οποίες επιβεβαιώνονται από την Gazzetta dello Sport - ζητούν να επιβληθούν κυρώσεις στις Ίντερ, Μίλαν και Γιουβέντους (και τους παράγοντες τους), οι οποίες υπήρξαν συνιδρυτικά μέλη.

Η κοινή επιστολή προς τον πρόεδρο της Lega, Πάολο Νταλ Πίνο, συνυπογράφεται από τις Ρόμα, Τορίνο, Μπολόνια, Τζένοα, Σαμπντόρια, Σασουόλο, Σπέτσια, Μπενεβέντο, Κροτόνε, Πάρμα και Κάλιαρι. Αντίθετα, δεν συμμετείχαν οι Νάπολι, Λάτσιο, Φιορεντίνα, Αταλάντα, Ουντινέζε και Βερόνα.

Είναι οι ίδιες ομάδες που είχαν εκφράσει την αντίθεσή τους στην παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην DAZN, ενώ προσχώρησαν και οι Πάρμα, Κάλιαρι, οι οποίες μέχρι τώρα κρατούσαν ουδέτερη στάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κλοπ: «Δείξαμε ότι δεν αξίζουμε να είμαστε στο Champions League»
Λίβερπουλ στο 2021: «Πάτος» εντός έδρας, 91η στις 92 ομάδες των τεσσάρων κατηγοριών! (pic & vid)
Λίβερπουλ - Νιουκάστλ 1-1: Σοκ στο 96', απομακρύνεται το Champions League! (vids)
Οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ είπαν όχι σε πρόταση 3,5 δισ. ευρώ για την εξαγορά της



Οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ είπαν όχι σε πρόταση 3,5 δισ. ευρώ για την εξαγορά της

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα