Ο Μέρτενς ανέβηκε στην πρώτη θέση των σκόρερ της Νάπολι στη Serie A και ξέσπασε σε δάκρυα για το θάνατο της γιαγιάς του (vid)

Gazzetta team
Ο Μέρτενς ανέβηκε στην πρώτη θέση των σκόρερ της Νάπολι στη Serie A και ξέσπασε σε δάκρυα για το θάνατο της γιαγιάς του (vid)

bet365

Ο Ντρις Μέρτενς έφτασε τα 102 γκολ στη Serie A, έπιασε τον Αντόνιο Βόγιακ στην πρώτη θέση των «παρτενοπέι» σκόρερ στην πρώτη κατηγορία και ξέσπασε σε δάκρυα στον πανηγυρισμό για το θάνατο της γιαγιάς του.

Η Νάπολι νίκησε 5-2 τη Λάτσιο για την 32η αγωνιστική της Serie A με τον Ντρις Μέρτενς να σκοράρει το τέταρτο γκολ των «παρτενοπέι» σκόρερ. Αυτό ήταν το 102ο γκολ του 33χρονου Βέλγου στη Serie A (μόνο στη Νάπολι έχει αγωνιστεί στην Ιταλία) και έπιασε τον Αντόνιο Βόγιακ στην πρώτη θέση των σκόρερ της ομάδας του ιταλικού Νότου στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο Μέρτενς ξέσπασε σε δάκρυα κατά τον πανηγυρισμό του για το θάνατο της γιαγιάς του (την περασμένη εβδομάδα), όπως μεταδίδουν Ναπολιτάνοι δημοσιογράφοι. Ο Αντόνιο Βόγιακ (1904-1975) είχε σκοράρει 102 γκολ από το 1929 έως το 1935. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Μάρεκ Χάμσικ με 100, στην τέταρτη ο Λορέντζο Ινσίνιε με 83, ενώ ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε σκοράρει με τους «παρτενοπέι» 81 γκολ στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.

 

SERIE A Τελευταία Νέα