Με ανατροπή η Σαμπντόρια, τα έκανε όλα ο Ντε Πάουλ για την Ουντινέζε

Gazzetta team
Με ανατροπή η Σαμπντόρια, τα έκανε όλα ο Ντε Πάουλ για την Ουντινέζε

bet365

H Σαμπντόρια έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά έφτασε στην ανατροπή και τη νίκη (3-1) επί της Βερόνα. Δύο γκολ και αποβολή ο Ντε Πάουλ στην εκτός έδρας νίκη (1-2) της Ουντινέζε επί της ουραγού Κροτόνε.

Η Σαμπντόρια υποδέχτηκε τη Βερόνα για την 31η αγωνιστική της Serie Α και τη νίκησε 3-1 στο «Λουίτζι Φεράρις». Κι όμως οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στην αναμέτρηση της Γένοβας με την ωραία εκτέλεση φάουλ του Ντάρκο Λάζοβιτς στο 13ο λεπτό.

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι πέρασε στο ημίχρονο τους Κεϊτά, Γκαμπιαντίνι, Καντρέβα, αλλά η ισοφάριση ήρθε από τον Γιάνκτο. Στο 53ο δευτερόλεπτο του δευτέρου μέρους ο Τσέχος με ωραίο σουτ νίκησε τον Σιλβέστρι. Στο 72ο λεπτό ο Γκαμπιαντίνι με εκτέλεση πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στους «μπλουτσερκιάτι». Το τελικό σκορ (3-1) διαμόρφωσε ο Τόρσμπι στο 82'.

Τα έκανε όλα ο Ροδρίγο ντε Πάουλ στο «Έτσιο Σίντα». Άνοιξε το σκορ στο 41ο λεπτό για την Ουντινέζε. Ο μοναδικός διασωθείς της Κροτόνε - ουραγός της Serie A - Σίμι με εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1 στο 68' και έφτασε τα 17 γκολ στην τρέχουσα σεζόν. Ο Ντε Πάουλ στο 74' έκανε το 1-2 και χάρισε την εκτός έδρας νίκη στους «φριουλιάνι». Μάλιστα ο 26χρονος Αργεντινός αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο πρώτο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου.

 

SERIE A Τελευταία Νέα