Ντούσαν Βλάχοβιτς: Η Φιορεντίνα θέλει να «δέσει» το μεγάλο της ταλέντο (vid)

Ντούσαν Βλάχοβιτς: Η Φιορεντίνα θέλει να «δέσει» το μεγάλο της ταλέντο (vid)

Κώστας Τόπας
Ντούσαν Βλάχοβιτς: Η Φιορεντίνα θέλει να «δέσει» το μεγάλο της ταλέντο (vid)

bet365

Τη συνεργασία της με το σπουδαίο ταλέντο Ντούσαν Βλάχοβιτς θέλει να επεκτείνει η Φιορεντίνα.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς είναι το σπουδαιότερο περιουσιακό στοιχείο των «βιόλα». Τα φετινά του νούμερα είναι εντυπωσιακά, καθώς μετράει 15 τέρματα, εκ των οποίων τα 11 τα έχει πετύχει το 2021!

Ο 21χρονος φορ αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα, γι' αυτό και η διοίκηση είναι αποφασισμένη να ανανεώσει τη συνεργασία μαζί του. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Corriere dello Sport» ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Ρόκο Κομίτζο βρίσκεται σε συζητήσεις εδώ κι αρκετό χρονικό διάστημα με τον μάνατζερ του Βλάχοβιτς, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή.

Επιθυμία της διοίκησης είναι ο Βλάχοβιτς να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Φιορεντίνα μέχρι το 2023, αλλά και ανεβάζοντας κατακόρυφα τη ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη. Κι αυτό διότι ομάδες, όπως η Μίλαν, η Γιουβέντους αλλά και η Ρόμα έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον νεαρό επιθετικό και δεν αποκλείεται το προσεχές καλοκαίρι να κινηθούν για την απόκτηση του.

Οι ιθύνοντες της Φιορεντίνα, από την πλευρά τους δεν θέλουν να χάσουν ακόμη έναν σπουδαίο ταλέντο, όπως έχασαν τον Φεντερίκο Κιέζα, χωρίς να γεμίσουν τα ταμεία τους, γι' αυτό κι ελπίζουν ο Βλάχοβιτς να συμφωνήσει σε αυτούς τους νέους όρους και να παραμείνει για... πάντα «βιόλα».

 

SERIE A Τελευταία Νέα