ΜακΚένι – Γιουβέντους: Η εντυπωσιακή σεζόν… γνωριμίας στη Serie A (vid)

ΜακΚένι – Γιουβέντους: Η εντυπωσιακή σεζόν… γνωριμίας στη Serie A (vid)

Gazzetta team
ΜακΚένι – Γιουβέντους: Η εντυπωσιακή σεζόν… γνωριμίας στη Serie A (vid)

bet365

Μπορεί η χρονιά να κρίνεται μεταβατική για τη Γιουβέντους του Αντρέα Πίρλο και μακριά από τα γνωστά της στάνταρ, όμως, η παρουσία του Γουέστον ΜακΚένι πιστώνεται ως μεγάλο κέρδος για το μέλλον της Κυρίας . Δείτε τα γκολ και τις ασίστ του σε ένα βίντεο.

Το Scudetto φαίνεται πως αλλάζει χέρια, μετά από εννιά χρόνια δυναστείας της Γιουβέντους. Στην πρώτη σεζόν του ως προπονητής, ο Αντρέα Πίρλο απέτυχε να οδηγήσει τη Γηραιά Κυρία πέρα από τους «16» του Champions League. Κέρδη, όμως, υπάρχουν από το φετινό οικοδόμημα των Μπιανκονέρι και μέσα σ’ αυτά, περιλαμβάνεται σαφώς η έλευση του Γουέστον ΜακΚένι.

Ο Αμερικανός χαφ αποκτήθηκε από τη Σάλκε το περασμένο καλοκαίρι και ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες. Με το δυναμικό του στυλ, την ενέργεια και τις επιθετικές αρετές του, «κούμπωσε» στη μεσαία γραμμή της Γιούβε και παρουσίασε τη μεγαλύτερη σταθερότητα από κάθε άλλον χαφ της ως τώρα στη σεζόν, μετρώντας 5 γκολ και 2 ασίστ σε Ιταλία και Ευρώπη.

Απολαύστε σε ένα βίντεο τα highlights του ανερχόμενου σταρ της Serie A:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα