Γκόζενς: «Ο Κριστιάνο αρνήθηκε να μού δώσει τη φανέλα του και αισθάνθηκα ντροπιασμένος»

Gazzetta team
Γκόζενς: «Ο Κριστιάνο αρνήθηκε να μού δώσει τη φανέλα του και αισθάνθηκα ντροπιασμένος»

bet365

Ο Ρόμπιν Γκόζενς αποκαλύπτει στη βιογραφία του την άρνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο να τού δώσει τη φανέλα του μετά από ματς της Αταλάντα με τη Γιουβέντους και την ντροπή που ένιωσε.

«Αισθάνθηκα ντροπιασμένος, τόσο μικρός», τονίζει ο Ρόμπιν Γκοζενς περιγράφοντας στη βιογραφία του τη στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρνήθηκε να τού δώσει τη φανέλα του μετά από αναμέτρηση της Αταλάντα με τη Γιουβέντους. Ο 26χρονος Γερμανός αριστερός μπακ των «μπεργκαμάσκι» υποστηρίζει ότι ο Πορτογάλος ούτε που γύρισε να τον κοιτάξει, ξεκαθαρίζοντας ότι επρόκειτο για μία από τις πιο αμήχανες στιγμές της ζωής του.

«Μετά το ματς κόντρα στη Γιουβέντους, προσπάθησα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου να αποκτήσω τη φανέλα του Κριστιάνο. Μετά από τη λήξη έψαξα να τον βρω, δεν έμεινα με τα παιδιά να πανηγυρίσω. Ο Κριστιάνο δεν δέχτηκε να μού δώσει τη φανέλα του. Του είπα: Κριστιάνο μπορώ να έχω τη φανέλα σου; Ούτε που με κοίταξε, είπε μόνο όχι. Αισθάνθηκα ντροπιασμένος. Ένιωσα τόσο μικρός. Είναι από εκείνες τις αμήχανες στιγμές που κοιτάζεις αν κάποιος άλλος είναι εκεί και το έχει δει. Προσπάθησα να το κρύψω», υποστήριξε ο Γκόζενς.

Ο Γκόζενς είναι κάτοικος Μπέργκαμο από το 2017, όταν η Αταλάντα τον απέκτησε από τη Χεράκλες αντί 900.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

SERIE A Τελευταία Νέα