Τορίνο – Γιουβέντους 2-2: Ο Ρονάλντο τρέχει, αλλά η Γιούβε δεν θα... φτάσει (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Τορίνο – Γιουβέντους 2-2: Ο Ρονάλντο τρέχει, αλλά η Γιούβε δεν θα... φτάσει (vid)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το 24ο γκολ του στο πρωτάθλημα έσωσε τον βαθμό στο 2-2 κόντρα στην Τορίνο, αλλά η Γιουβέντους ξέμεινε με ματς περισσότερο στο -9 από την κορυφή και χάνει τον τίτλο.

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 24 γκολ μετράει φέτος στο Καμπιονάτο ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο, αυτή η σούπερ επίδοσή του δεν είναι αρκετή για τη Γιουβέντους, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει το 10ο διαδοχικό Σκουντέτο. Αυτή τη φορά το φρένο της το έβαλε η συμπολίτισσα. Στο ντέρμπι της πόλης η Τορίνο απείλησε σοβρά με ήττα τη Γηραιά Κυρία, η οποία έσωσε τελικά τον βαθμό για το 2-2 στο φινάλε. Μόνο που με ματς περισσότερο παρέμεινε στο -9 από την κορυφή και την Ιντερ, η οποία μάλλον θα παίξει μόνη της στην κούρσα για τον τίτλο.

Ο Κιέζα (13') με διαγώνιο χαμηλό σουτ έδωσε προβάδισμα στη Γιούβε, μα η ομάδα δεν ήταν καλή και η πιο ψυχωμένη Γκρανάτα το γύρισε με δύο χτυπήματα του Σανάμπρια. Αρχικά ισοφάρισε στο 27' και στο ξεκίνημα της επανάληψης η Γιούβε βίωσε κάτι που της συμβαίνει συχνά φέτος: δέχτηκε γκολ από λάθος γύρισμα (Κουλουσέφκσι) μόλις στα 13 δευτερόλεπτα από τη σέντρα.

Η κεφαλιά του Κριστιάνο (79') γλίτωσε τους φιλοξενούμενους από την ήττα, αλλά όχι και από την απογοήτευση και ειδικά εις βάρους του Αντρέα Πίρλο, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της κριτικής και πολύ δύσκολα θα μακροημερεύσει σε αυτή την πρώτη προπονητική απόπειρά του. Για την Τορίνο ο βαθμός την έστειλε στο +2 από τον υποβιβασμό.

Τορίνο (Νταβίντε Νίκολα): Σιρίγκου, Μπρέμερ, Μπουοντζόρνο, Ιτσο, Βοϊβόντα, Ανσάλδι, Βέρντι (86' Μπαζέλι), Μαντραγκόρα, Ρινκόν (66' Λούκιτς), Σανάμπρια, Μπελότι (72' Τζάτζα)

Γιουβέντους (Αντρέα Πίρλο): Σέζνι, Ντε Λιχτ, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο (86' Ραμπιό), Κουαδράδο, Μπεντανκούρ, Ντανίλο (71' Ράμσεϊ), Κιέζα, Κουλουσέφσκι (71' Μπερναρντέσκι), Μοράτα, Κριστιάνο Ρονάλντο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα