Γιουβέντους – Ίντερ: Επικό τρολάρισμα του Ματεράτσι στον Νέντβεντ! (pic)

Gazzetta team
Γιουβέντους – Ίντερ: Επικό τρολάρισμα του Ματεράτσι στον Νέντβεντ! (pic)

bet365

Ο αντιπρόεδρος της Γιουβέντους, Πάβελ Νέντβεντ, καυχήθηκε για τα εννέα σερί πρωταθλήματα της Γηραιάς Κυρίας και ο παίκτης - σύμβολο της Ίντερ, Μάρκο Ματεράτσι, του υπενθύμισε ότι ο ίδιος έχει πάρει Champions League, αλλά και Μουντιάλ.

Στο πικάρισμα είναι... μανούλα ο Μάρκο Ματεράτσι. Το έκανε ως ποδοσφαιριστής μέσα στα γήπεδα, προκαλώντας την αξέχαστη έκρηξη του Ζινεντίν Ζιντάν στον τελικό του Μουντιάλ του 2006, το κάνει πλέον ως παλαίμαχος στα social media.

Σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Γιουβέντους, Πάβελ Νέντβεντ, καυχήθηκε ότι «ο γιος μου ήταν στην μέση εκπαίδευση, τώρα οδηγεί μηχανή και πηγαίνει στο πανεπιστήμιο. Σε όλα αυτά τα χρόνια, το πρωτάθλημα ήταν πάντα δικό μας», αναφερόμενος στα εννέα σερί πρωταθλήματα της Γηραιάς Κυρίας, η οποία φέτος, εκτός απροόπτου, θα παραδώσει τα σκήπτρα στην Ίντερ.

Ο «Matrix» δεν έχασε την ευκαιρία και, μέσω του προφίλ του στο Instagram, έσπευσε να τρολάρει τον άλλοτε αντίπαλο στα γήπεδα, Τσέχο μεσοεπιθετικό. «Πάβελ... Του ευχόμαστε όλοι να μπορεί να σας δει να ΚΑΤΑΚΤΑΤΕ και το Champions League (σ.σ. ο διακαής πόθος της Γιουβέντους εδώ και 25 χρόνια) πριν τελειώσει τις σπουδές του, το αξίζει. Τα παιδιά μου είδαν την κατάκτηση του Champions League και του ΜΟΥΝΤΙΑΛ όταν ήταν στο νηπιαγωγείο και στο δημοτικό!!!» έγραψε. Απίθανος...

 

SERIE A Τελευταία Νέα