Τέο Ερνάντες: «Το καλύτερο που κάναμε με τον Χακίμι ήταν που φύγαμε από την Ρεάλ»

Κώστας Τόπας
Τέο Ερνάντες: «Το καλύτερο που κάναμε με τον Χακίμι ήταν που φύγαμε από την Ρεάλ»

bet365

Τα «πυρά» του εναντίον της Ρεάλ, εξαπέλυσε γι' ακόμη μία φορά ο αμυντικός της Μίλαν, Τέο Ερνάντες, τονίζοντας πως η απόφαση να αποχωρήσει από τους Μαδριλένους, μαζί με τον Ασράφ Χακίμι ήταν η καλύτερη που έχει πάρει στην καριέρα του.

Η Ρεάλ δεν κατάφερε ποτέ όσο είχε στο ρόστερ της, τους Τέο Ερνάντες και Ασράφ Χακίμι να τους αξιοποιήσει σωστά. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν βρήκαν χρόνο συμμετοχής στη Μαδρίτη κι έτσι δόθηκαν δανεικοί προκειμένου να πάρουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους.

Στη συνέχεια όμως δεν επέστρεψαν ποτέ πίσω. Ο Τέο Ερνάντες πρωταγωνιστεί πλέον στο ιταλικό ποδόσφαιρο με τη φανέλα της Μίλαν όπως και ο Ασράφ Χακίμι, αλλά με αυτήν της Ίντερ.

Ο Γάλλος αμυντικός των «ροσονέρι» όποτε του δίνεται η ευκαιρία να μιλήσει για την πρώην ομάδα του, την Ρεάλ, δεν διστάζει να μιλήσει με τα χειρότερα λόγια, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τόσο η δική του αποχώρηση όσο και του άλλοτε συμπαίκτη του, Χακίμι, ήταν η καλύτερη απόφαση για το μέλλον τους.

«Το καλύτερο πράγμα που κάναμε εγώ και ο Χακίμι ήταν που αποχωρήσαμε από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν ένας ποδοσφαιριστής δεν αγωνίζεται τότε δεν μπορεί να εξελιχθεί. Τώρα και οι δύο το κάνουμε αυτό πολύ καλά», τόνισε μεταξύ άλλων ο Τέο Ερνάντες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα