Ρόμα - Νάπολι 0-2: Συνεχίζεται η αντεπίθεση για Champions League (vid)

Gazzetta team
Ρόμα - Νάπολι 0-2: Συνεχίζεται η αντεπίθεση για Champions League (vid)

bet365

Η Νάπολι πέρασε από το «Ολίμπικο», επικράτησε 2-0 της Ρόμα και συνεχίζει να είναι σε τροχιά Champions League.

Η αντεπίθεση της Νάπολι για το Champions League έχει αρχίσει και μετά το διπλό στο Σαν Σίρο ακολούθησε το τρίποντο στο Ολίμπικο! Οι Ναπολιτάνοι επικράτησαν 2-0 της Ρόμα, βρέθηκαν στο -2 από την τετράδα, αλλά και με ματς λιγότερο από την Αταλάντα. Αντίθετα, οι Τζιαλορόσι είναι στο -5 από την 4η θέση και πλέον τα πράγματα για το «σεντόνι» έχουν δυσκολέψει αρκετά.

Mετά το πρώτο σβηστό 20λεπτο, η Νάπολι κυριάρχησε στο ματς με μπροστάρη τον Μέρτενς, πίεσε και είχε την πρώτη καλή φάση με τον Ζιελίνσκι. Ωστόσο, στο 27' ήρθε το πολυπόθητο γκολ, με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Μέρτενς. Η Ρόμα δεν μπόρεσε να αντιδράσει, η Νάπολι πίεσε και στο 34' ήρθε το δεύτερο γκολ. Ο Πολιτάνο έκανε την ασίστ και ο Bέλγος από κοντά πέτυχε το 2-0. Οι Τζιαλορόσι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία. Ο Σπινατσόλα με σέντρα βρήκε τον Πελεγκρίνι, αλλά η κεφαλιά του Ιταλού δε βρήκε στόχο. Η Ρόμα πίεσε και στο 58′ είχε νέα καλή στιγμή με τον Πέδρο, αλλά ο Ισπανός αστόχησε από καλή θέση. Τρία λεπτά αργότερα το ωραίο σουτ του Πελεγκρίνι βρήκε το δοκάρι. Στη συνέχεια, η Νάπολι βελτιώθηκε ανασταλτικά, έκλεισε χώρους και δεν δυσκολεύθηκε να κρατήσει το μηδέν.

Ρόμα: Λόπεθ, Σπινατσόλα, Κάρσντορπ, Μαντσίνι, Ιμπάνιες, Κριστάντε, Πελεγκρίνι (83′ Κουμπούλα), Ντιαβαρά (67’ Βιγιάρ), Πέδρο (67’ Πέρες), Ελ Σαράουι, Τζέκο (67’ Μαγιοράλ).

Νάπολι: Οσπίνα, Μακσίμοβιτς (86′ Μανωλάς), Ρούι, Κουλιμπαλί, Χισάι, Ντέμε, Ρουίθ, Ζιελίνσκι (73’ Ελμάς), Πολιτάνο (73’ Λοσάνο), Ινσίνιε (87′ Μπακαγιόκο), Μέρτενς (66’ Οσιμέν).

 

SERIE A Τελευταία Νέα