Βερόνα - Αταλάντα 0-2: Νίκη τετράδας για τους «μπεργκαμάσκι»

Κώστας Τόπας
Βερόνα - Αταλάντα 0-2: Νίκη τετράδας για τους «μπεργκαμάσκι»

bet365

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο η Αταλάντα «καθάρισε» την υπόθεση νίκη και σκαρφάλωσε ξανά στην πέμπτη θέση της Serie A.

Η Αταλάντα μετά από αυτή τη νίκη βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 55 βαθμούς, όσους έχει δηλαδή και η Γιουβέντους, ενώ βρίσκεται στο -1 από την δεύτερη Μίλαν.

Κόντρα στην Βερόνα, το σκορ άνοιξε ο Μαλινόφσκι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ το 2-0 για την Αταλάντα ήρθε τρία λεπτά πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια. Ο Μαλινόφσκι, αυτή τη φορά έβγαλε μία καταπληκτική ασίστ για τον Ζαπάτα, ο οποίος με μεγάλη ψυχραιμία νίκησε τον Σιλβέστρι και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ρομέρο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ. Ο Ίλισιτς λίγο πριν το τέλος λίγο έλειψε να βάλει κι αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, ωστόσο το δυνατό που εξαπέλυσε εντός περιοχής, τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι κι έτσι το 2-0 για την Αταλάντα παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Βερόνα: Σιλβέστρι, Νταβίντοβιτς, Λοβάτο, Τσεσερίνι (46' Ουντόγιε), Φαραόνι, Ταμέζε, Βελόσο (46' Στουράρο), Ντιμάρκο (46' Λάζοβιτς), Μπαράκ (79' Ίλιτς), Τζακάνι, Λαζάνια (61' Φαβίλι)

Αταλάντα: Γκολίνι, Τολόι (64' Μέιχελ), Ρομέρο, Τζιμσίτι, Παλομίνο, Φρόλιερ, Ντε Ρόουν, Φρόιλερ, Μίραντσουκ (64' Πάσαλιτς), Πεσίνα (77' Ίλισιτς), Μαλινόφσκι (87' Κοβαλένκο), Ζαπάτα (77' Μουριέλ)

 

SERIE A Τελευταία Νέα