Ίντερ: Στα άκρα με τον δήμαρχο του Μιλάνο για το νέο «Σαν Σίρο»

Gazzetta team
Ίντερ: Στα άκρα με τον δήμαρχο του Μιλάνο για το νέο «Σαν Σίρο»

bet365

Ανοιχτή κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της Ίντερ και του δήμου του Μιλάνο για το νέο «Σαν Σίρο», με τον δήμαρχο να αμφισβητεί το κύρος της Suning για την περαίωση του έργου και τη διοίκηση των Νερατζούρι να απαντά σε σκληρό τόνο.

Εμπόδια στο project του νέου «Σαν Σίρο» βάζει ο Δήμος του Μιλάνο, αμφισβητώντας την οικονομική αξιοπιστία των κινέζων ιδιοκτητών της Ίντερ.

Η Shuning, εταιρεία που έχει στην κατοχή της τον σύλλογο, αντιμετωπίζει πρωτοφανή κρίση στις επιχειρήσεις της στην Κίνα, γεγονός που αποτελεί τροχοπέδη για να προχωρήσει προς το παρόν το έργο σύμφωνα με τον δήμαρχο του Μιλάνο, Μπέπε Σάλα. Οι δηλώσεις του απερχόμενου δημάρχου (εκ νέου υποψήφιος στις επόμενες εκλογές), όμως, ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των Νερατζούρι και της διοίκησης, η οποία με σκληρή ανακοίνωση χαρακτήρισε ασέβεια και μέγιστη προσβολή την αμφισβήτηση προς το κλαμπ, ενώ απείλησε ότι θα ακολουθήσει τη νομική οδό αν δεν συνεχιστεί το έργο βάσει του φακέλου που κατατέθηκε μαζί με τη Μίλαν στα τέλη του 2020:

«Πιστεύω ότι μέχρι να ξεκαθαρίσει το μέλλον της η διοίκηση της Ίντερ, πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί για το έργο. Το λέω ξεκάθαρα προς τους Μιλανέζους, ότι δεν μιλάμε απλά για ένα στάδιο, αλλά για ένα project για το οποίο η μισή επένδυση είναι στο γήπεδο και η άλλη μισή σε ζητήματα με γνώμονα το μέλλον. Που σημαίνει ότι θα χρειαστούν περίπου πέντε ή έξι χρόνια εργασιών. Δεν μπορώ να εμπιστευτώ ένα κομμάτι της πόλης για τόσο μεγάλη περίοδο σε ένα κλαμπ που δεν έχει εξασφαλισμένη ιδιοκτησία για το μέλλον. Με κάθε σεβασμό προς την οικογένεια Zhang, αλλά πρέπει να διαλευκάνουν το μέλλον του οργανισμού, μέχρι τότε το πιο λογικό είναι να σταματήσουν οι διεργασίες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάλα, κατονομάζοντας τον πρόεδρο της Ίντερ, Στίβεν Τσανγκ, με την ανακοίνωση των Νερατζούρι να αναφέρει:

«Η Ίντερ έχει δοξασμένη ιστορία για πάνω από 100 χρόνια. Υπήρξε πριν τον δήμαρχο Σάλα και θα συνεχίσει να υφίσταται και μετά το τέλος της θητείας του. Βρίσκουμε τις δηλώσεις του προσβλητικές προς τον σύλλογο, ασεβείς ως προς την ιστορία και το κύρος του κλαμπ και τους εκατομμύρια οπαδούς στο Μιλάνο και ολόκληρο τον κόσμο, αλλά και εντελώς άσχετες με την τρέχουσα διαδικασία για το πρότζεκτ του νέου σταδίου. Αν επικυρωθεί ότι η Ίντερ και οι ιδιοκτήτες της δεν θα συμπεριληφθούν στη διαχειριστική ομάδα του έργου, θα λάβουμε και τις κατάλληλες νομικές αποφάσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

SERIE A Τελευταία Νέα