Σκέφτεται να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν ο Κιελίνι

Σκέφτεται να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν ο Κιελίνι

Κώστας Τόπας
Σκέφτεται να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν ο Κιελίνι

bet365

Το σενάριο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σκέφτεται ο κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους, Τζιόρτζιο Κιελίνι, στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Τζιόρτζιο Κιελίνι βαδίζει στο 36ο έτος της ηλικίας του και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», εξετάζει το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μόλις ολοκληρώσει τις φετινές υποχρεώσεις του με την Γιουβέντους.

Την περυσινή σεζόν, ο Κιελίνι υπέστη ρήξη χιαστού με αποτέλεσμα να χάσει ένα μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος. Φέτος δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό και να βοηθήσει όσο θα ήθελε τους «μπιανκονέρι».

Ενδεικτικό ότι έχει αγωνιστεί μόλις σε 16 παιχνίδια με την ομάδα του για όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων οι 9 είναι στο πρωτάθλημα. Βλέποντας ότι ο σοβαρός τραυματισμός έχει επηρεάσει την απόδοσή του, ο Κιελίνι θα συναντηθεί με την διοίκηση το προσεχές διάστημα, για να της ανακοινώσει την απόφαση που θα πάρει.

Ο έμπειρος στόπερ βρίσκεται από το 2005 στην Γιουβέντους και έχει καταγράψει 526 συμμετοχές (36 γκολ και 23 ασίστ), έχοντας κατακτήσει 9 πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα Ιταλίας και 5 Σούπερ Καπ Ιταλίας.

 

SERIE A Τελευταία Νέα