Ψηλά στη λίστα της Μίλαν ο Μιλιβόγεβιτς!

Ψηλά στη λίστα της Μίλαν ο Μιλιβόγεβιτς!

Ψηλά στη λίστα της Μίλαν ο Μιλιβόγεβιτς!

bet365

O Λούκα Μιλιβόγεβιτς συμπληρώνει το καλοκαίρι 4,5 χρόνια καριέρας στην Κρίσταλ Πάλας με την Μίλαν να καραδοκεί για την απόκτηση του.

Όπως τονίζεται στον ιταλικό Τύπο, ο τεχνικός διευθυντής και θρύλος της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι έχει καταρτίσει μεταγραφική λίστα, όπου ξεχωρίζουν τα ονόματα τριών παικτών της Κρίσταλ Πάλας.

Πρόκειται για τον αριστερό εξτρέμ, Γουίλφριντ Ζαχά, τον μεσοεπιθετικό Εμπερέτσι Έζε, αλλά και τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Για τον τελευταίο σημειώνεται μεταξύ άλλων:

«Ο Σέρβος μέσος είναι 29 ετών και βλέπει τον κόσμο από τα 187 εκατοστά. Με την ηγετική παρουσία αλλά και το δυναμικό παιχνίδι του, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τον συμπαικτών αλλα και του προπονητή του.

Στην Πάλας μετράει 151 συμμετοχές, 28 γκολ, έχοντας μοιράσει 6 ασίστ, ενώ έχει καταφέρει να κερδίσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα