Μίλαν: Κινείται για τον Βλάχοβιτς από τη Φιορεντίνα (vid)

Gazzetta team
Μίλαν: Κινείται για τον Βλάχοβιτς από τη Φιορεντίνα (vid)

bet365

Το ενδιαφέρον της Μίλαν έχει κεντρίσει με τις εμφανίσεις του ο 20χρονος στράικερ της Φιορεντίνα, Ντούσαν Βλάχοβιτς, την ώρα που η Ρόμα φέρεται να έχει ήδη καταθέσει πρόταση στους Βιόλα.

Μετά τη φυγή του Φεντερίκο Κιέζα για τη Γιουβέντους, η Φιορεντίνα δεν άργησε να βρει τον νέο ανερχόμενο αστέρα της, στο πρόσωπο του Ντούσαν Βλάχοβιτς. Ο 20χρονος υψηλόσωμος στράικερ (1,90μ.) έχει κλέψει τις εντυπώσεις στη φετινή (μέτρια) πορεία των Βιόλα στη Serie A, με 12 γκολ σε 26 αγώνες, τα τρία εκ των οποίων στο πρόσφατο ματς με τη Μπενεβέντο, όπου έγινε ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία του συλλόγου τα τελευταία 57 χρόνια που σκοράρει χατ-τρικ από το πρώτο ημίχρονο. Με βάση, λοιπόν, τις εξαιρετικές εμφανίσεις του, οι «σειρήνες» ήταν λογικό κι επόμενο να ακουστούν και η Μίλαν φέρεται να ανήκει στους ενδιαφερόμενους για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρει η «Gazzetta Dello Sport», οι Ροσονέρι εξετάζουν την περίπτωση του 20χρονου Σέρβου στράικερ, για να τον πλαισιώσουν στο πλευρό του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς την επόμενη σεζόν και ν πάρει… μαθήματα για να ηγηθεί στη γραμμή κρούσης τα επόμενα χρόνια.

Ωστόσο, δεν παίζουν μόνοι στην περίπτωσή του, αφού σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Ρόμα έχει μπει ακόμη πιο δυναμικά για την απόκτησή του, καταθέτοντας επίσημη πρόταση στα γραφεία των Βιόλα, ώστε να τον κάνουν τον αντικαταστάτη του Έντιν Τζέκο που λογικά θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα