Τζένοα - Ουντινέζε 1-1: Αντέχουν οι Ροσομπλού στη «μάχη» της σωτηρίας (vid)

Gazzetta team
Τζένοα - Ουντινέζε 1-1: Αντέχουν οι Ροσομπλού στη «μάχη» της σωτηρίας (vid)

bet365

Ο Πάντεφ έδωσε για ακόμη μία φορά τη λύση για τη Τζένοα, η Ουντινέζε απάντησε, αλλά το τελικό 1-1 και ο βαθμός κράτησαν τους Ροσομπλού στο -8 από την επικίνδυνη ζώνη.

Το σερί χωρίς νίκη έλαβε συνέχεια, για έκτο σερί παιχνίδι. Ωστόσο, κάθε βαθμός είναι απόλυτα ευπρόσδεκτος για τη Τζένοα, για να κρατηθεί στον αφρό και πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Έτσι και κόντρα στην Ουντινέζε, οι Ροσομπλού μπορεί να μην διατήρησαν το προβάδισμα με τον γερόλυκο-πλην όμως καταλυτικό- Γκόραν Πάντεφ από το 8', αφού ο Ροντρίγκο Ντε Πάουλ πέτυχε το 6ο του γκολ στη φετινή Serie A και ισοφάρισε στο 30' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Παρ' όλα αυτά, οι Γενοβέζοι διασφάλισαν τον βαθμό μέχρι το φινάλε και παραμένουν έτσι πάνω από Σπέτσια, Μπενεβέντο, Κάλιαρι, με την 18η Τορίνο να βρίσκεται στο -8 αλλά και με τρία ματς λιγότερα.

Μυθικό χατ-τρικ Βλάοβιτς και θρίαμβος της Φιορεντίνα

Τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα σβήστηκαν μονομιάς για τη Φιορεντίνα, χάρη στον απίθανο Ντούσαν Βλάοβιτς. Ο 20χρονος Σέρβος επιθετικός πραγματοποίησε την κορυφαία εμφάνιση της σύντομης ως τώρα καριέρας του, διαλύοντας επί προσωπικού τη Μπενεβέντο με χατ-τρικ στο πρώτο ημίχρονο! Με γκολ στο 8', στο 26' και το 45+1', ο Βλάοβιτς πέτυχε μυθική επίδοση σε επίπεδο συλλόγου, αφού ο τελευταίος παίκτης των Βιόλα που είχε σκοράρει τρία γκολ στο πρώτο μέρος ήταν ο Κερτ Ρόλαντ Χάμριν το μακρινό 1964! Έτσι, ο διεθνής Σέρβος μπήκε στο κλειστό κλαμπ των παικτών κάτω των 20 που έχουν πετύχει διψήφιο αριθμό τερμάτων φέτος στα Top-5 πρωταθλήματα (μαζί με Χάαλαντ, Κεν και Γκουιρί) κι έστρωσε το έδαφος για την επιστροφή της ομάδας του Τσέζαρε Πραντέλι στις νίκες και στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη, με τον Εϊσερίκ να σφραγίζει τον θρίαμβο στο 75' (είχε μειώσει προσωρινά ο Ιονίτα στο 56').

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα