Κριστιάνο Ρονάλντο: Πήγε στη Γιουβέντους και κατέκτησε κάθε κορυφή!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πήγε στη Γιουβέντους και κατέκτησε κάθε κορυφή!

Κώστας Ζάλιαρης
Κριστιάνο Ρονάλντο: Πήγε στη Γιουβέντους και κατέκτησε κάθε κορυφή!

bet365

Όντας πλέον ο μοναδικός με 20+ γκολ σε καθεμιά από τις 12 τελευταίες σεζόν στα μεγάλα πρωταθλήματα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο απλά συνεχίζει να βάζει την σφραγίδα του σε κάθε κορυφαία επίδοση από τη μέρα που πήγε στη Γιουβέντους.
bwin - Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα με μεγάλες αποδόσεις και πληθώρα επιλογών! | 21+

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 89' της εύκολης νίκης με το τελικό 3-0 επί της Σπέτσια το βράδυ της Τρίτης κατάφερε να πιάσει την 20άρα στα γκολ και για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στην Serie A.

Κάπως έτσι έφτασε στο 20+ σε καθεμιά από τις 12 πιο πρόσφατες σεζόν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για να γίνει ο μοναδικός που του έχει καταφέρει στις μεγάλες Λίγκες της Γηραιάς ηπείρου.

Μπορεί να έχει κλείσει πλέον τα 35, όμως, συνεχίζει να κατακτά οτιδήποτε του παρουσιαστεί στο ποδόσφαιρο για να χαράξει το όνομά του σε κάθε ρεκόρ και σε κάθε κορυφή, ώστε να τα έχει σαρώσει όλα μέχρι την ημέρα που θ' αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Από το καλοκαίρι του 2018, όταν και μετακινήθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης στην Γιουβέντους, ο CR7 απλά συνεχίζει την αποστολή του στο άθλημα και υπογράφει κάθε πρωτιά που διεκδικεί στην καριέρα του...

Αυτά τα περίπου τρία χρόνια στην Γιουβέντους, είναι ο πρώτος σκόρερ σε όλες τις διοργανώσεις με 91 τέρματα, ο πρώτος σκόρερ στο ιταλικό πρωτάθλημα με σύνολο 71 τερμάτων, ο πρώτος σε ασίστ στην Serie A με 71 τελικές πάσες που οδήγησαν στα δίχτυα, όπως επίσης και πρώτος σκόρερ στο Champions League με 14 γκολ με τη φανέλα των «μπιανκονέρι».

Επιπλέον είναι πρώτος γκολτζής και στο Coppa Italia έχοντας σκοράρει 4 φορές, ενώ, έχει 2 τέρματα και στο Super Cup Ιταλίας...

Και φυσικά έχει κατακτήσει τα πάντα, εκτός από το ευρωπαϊκό για το οποίο ουσιαστικά τον έχει αποκτήσει η Γιουβέντους, αφού ο απώτερος σκοπός είναι η κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής...

Διαβάστε επίσης:

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο πρώτος με 20+ γκολ για 12 σερί σεζόν! (pics & vid)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα