Τομόρι – Μίλαν: Ενεργοποιείται η ρήτρα 28 εκατ. ευρώ για την αγορά του (vid)

Gazzetta team
Τομόρι – Μίλαν: Ενεργοποιείται η ρήτρα 28 εκατ. ευρώ για την αγορά του (vid)

bet365

Ο Φικάγιο Τομόρι έχει αφήσει άπαντες ικανοποιημένους στη Μίλαν με την απόδοσή του και ήδη έχουν αρχίσει οι διαδικασίες των δύο πλευρών για την απόκτησή του σε μόνιμη βάση από την Τσέλσι, έναντι 28 εκατ. ευρώ.

Έναν μήνα και… κάτι μετά τη μετακόμισή του στο Μιλάνο, ο Φικάγιο Τομόρι έχει ήδη ρίξει άγκυρες και οι άνθρωποι της Μίλαν έχουν πάρει την απόφασή τους να τον διατηρήσουν μόνιμα. Ο 23χρονος στόπερ αποκτήθηκε δανεικός από την Τσέλσι, καθώς δεν υπολογιζόταν από τον Φρανκ Λάμπαρντ και μέσα στις επτά πρώτες συμμετοχές του (5 ως βασικός, αποκορύφωμα η εμφάνιση κόντρα στη Ρόμα), έχει πείσει τους Ροσονέρι για την αξία του, με την πρόθεση για επέκταση της συνεργασίας τους να είναι αμοιβαία. Αυτό αναφέρει ο έγκυρος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο του «Sky Sports», με δημοσίευμα να κάνει λόγο πως οι δύο πλευρές έχουν μπει ήδη σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων και κινούνται πρόσω ολοταχώς για να ενεργοποιηθεί η ρήτρα 28 εκατ. ευρώ προς την πλευρά των Λονδρέζων.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως ο Τόμας Τούχελ παρακολουθεί, επίσης, την περίπτωση του Άγγλου αμυντικού, τον οποίο δεν βρήκε στην ομάδα όταν ανέλαβε το τιμόνι των Μπλε. Η πρόθεση του παίκτη, όμως και το ενδιαφέρον του ιταλικού συλλόγου γέρνουν την πλάστιγγα προς την παραμονή και την υπογραφή πολυετούς συμβολαίου με τους Μιλανέζους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

SERIE A Τελευταία Νέα