Γιουβέντους - Κροτόνε 3-0: Με τη σφραγίδα του Κριστιάνο στο -8! (vid)

Gazzetta team
Γιουβέντους - Κροτόνε 3-0: Με τη σφραγίδα του Κριστιάνο στο -8! (vid)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο το πήρε πάνω του, πέτυχε δυο γκολ και η Γιουβέντους με το 3-0 κόντρα στην Κροτόνε βρέθηκε στο -8 από την κορυφή και με ματς λιγότερο.

Η Γιουβέντους δεν είχε περιθώρια για νέες απώλειες μετά τη νίκη της Ίντερ και με τον Ρονάλντο να πραγματοποιεί ηγετική εμφάνιση επέστρεψε στις νίκες. Ο Πορτογάλος ήταν ο κορυφαίος με δυο γκολ, η Γιούβε επικράτησε 3-0 της Κροτόνε στο Τορίνο και βρέθηκε στο -8 από την κορυφή, αλλά με ματς λιγότερο.

«Καθάρισε» ο Κριστιάνο!

Με την πλάτη στον τοίχο μπήκε η Γιουβέντους στο ματς με την Κροτόνε κι έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της. Η «Μεγάλη Κυρία» πήρε τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό, πίεσε και δημιούργησε καλές ευκαιρίες τόσο με τον Ντανίλο όσο και με τον Ράμσεϊ. Στο 27' ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχασε κάτι που δε... χάνεται, ωστόσο η συνέχεια ήταν δική του! Στο 38' από τη σέντρα του Κιέζα, ο Ράμσεϊ είχε κεφαλιά στο δοκάρι, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Κριστιάνο βρήκε δίχτυα. Ο Σάντρο έκανε υπέροχη σέντρα και ο Πορτογάλος πέτυχε με κεφαλιά το 1-0. Ετσι, ο Ρονάλντο σκόραρε κόντρα στη 18η ομάδα της φετινής Serie A. Ο Κιέζα δεν πέτυχε το 2-0 στο 43', αλλά το έκανε στις καθυστερήσεις ο Κριστιάνο με υπέροχη καρφωτή κεφαλιά! Μάλιστα, για 14η διαδοχική σεζόν έφτασε τα 25+ γκολ!


Η «Μεγάλη Κυρία» ήταν ορεξάτη, πίεσε, αλλά τόσο ο Κιέζα όσο και ο Κριστιάνο δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Αντίθετα, στο 66' ο ΜακΚένι με ιδανικό τελείωμα πέτυχε το 3-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, έριξαν ρυθμό, αν και ο Κριστιάνο σε δυο περιπτώσεις θα μπορούσε να σκοράρει ξανά.

Γιουβέντους: Μπουφόν, Ντανίλο, Ντεμιράλ, Ντε Λιχτ, Αλεξ Σάντρο (86′ Ντι Πάρντο), Κιέζα (86′ Φραμπότα), Μπεντανκούρ (70′ Φατζόλι), Ράμσεϊ (76′ Μπερναρντέσκι), ΜακΚένι, Κουλουσέφσκι (76′ Μοράτα), Ρονάλντο.

Κροτόνε: Κόρντατς, Περέιρα, Μαγκαλάν, Γκόλεμιτς, Λουπέρτο (46′ Μαρόνε), Μεσίας, Μολίνα (72′ Τζανελάτο), Βούλιτς, Ρέτσα (67′ Ρίσπολι), Ουνάς (72′ Σίμι), Ντι Κάρμινε (77′ Ριβιέρ).

 

SERIE A Τελευταία Νέα