Ανιέλι: «Χειρονομίες αγάπης όσα έγιναν με τον Κόντε» (vid)

Κώστας Τόπας
Ανιέλι: «Χειρονομίες αγάπης όσα έγιναν με τον Κόντε» (vid)

bet365

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει καμία κόντρα με τον προπονητή της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε.

Στο ματς με την Γιουβέντους πριν από λίγες ημέρες, ο Αντόνιο Κόντε έδειξε το... μεσαίο δάχτυλο προς ορισμένους ανθρώπους των «μπιανκονέρι» που κάθονταν στις κερκίδες. Ακολούθησε φραστικό επεισόδιο μεταξύ του προέδρου της Γιούβε, Αντρέα Ανιέλι, και του προπονητή της Ίντερ (και άλλοτε παίκτη και τεχνικού των Μπιανκονέρι), Αντόνιο Κόντε, ωστόσο δεν δόθηκε συνέχεια.

Ο πρόεδρος της «Γηραιάς Κυρίας», Αντρέα Ανιέλι μίλησε για το συγκεκριμένο περιστατικό και τόνισε πως όσα διαδραματίστηκαν με τον τεχνικό των «νερατζούρι» ήταν από... αγάπη.

«Κάθε τόσο, το πάθος στη δουλειά μας, μας οδηγεί στο να υπερβαίνουμε τους κανόνες καλής συμπεριφοράς. Η συνεργασία με τον Κόντε έκλεισε καλά. Αυτά που έγιναν ήταν χειρονομίες αγάπης», τόνισε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα