Η Γιουβέντους τσεκάρει την περίπτωση του Ζιντάν για το καλοκαίρι

Κώστας Τόπας
Η Γιουβέντους τσεκάρει την περίπτωση του Ζιντάν για το καλοκαίρι

bet365

Οπως όλα δείχνουν ο Ζινεντίν Ζιντάν δε θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της Ρεάλ μετά το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα η Γιουβέντους να εξετάζει την περίπτωση του Γάλλου τεχνικού για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Η φετινή σεζόν για τους Μαδριλένους δεν κυλάει όπως και οι ίδιοι θα περίμεναν. Κι αυτό διότι το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ Ισπανίας έχουν χαθεί και πρακτικά ενώ ακόμα και στο πρωτάθλημα, βρίσκονται στο -5 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο, έχοντας και δύο ματς περισσότερα.

Ετσι ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει δεχθεί το μεγαλύτερο μέρος της κριτικής και το μέλλον θεωρείται αβέβαιο μετά τη φετινή εικόνα που έχει παρουσιάσει. Γι' αυτό και όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα ο Γάλλος τεχνικός θα αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς από τους «μερένγκες». Αν βέβαια, φτάσει στην κατάκτηση του Champions League, τότε δεν αποκλείεται να πάρει διαφορετική τροπή υπόθεση και ο 48χρονος τεχνικός να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Παρ' όλα αυτά ακόμα και να αποχωρήσει από την Μαδρίτη ο Ζιντάν, δεν πρόκειται να αργήσει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, διότι όπως αναφέρει ο Ισπανός ρεπόρτερ, Εντουάρντο Ίντα, η Γιουβέντους θέλει να δώσει τα κλειδιά στον Γάλλο κόουτς.

Οι ιθύνοντες των «μπιανκονέρι» βλέπουν την πρώτη σεζόν του Αντρέα Πίρλο να μην εξελίσσεται ιδανικά, έχοντας χάσει αρκετό δρόμο στο πρωτάθλημα, γι' αυτό και εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις σχετικά με το μέλλον του Ιταλού προπονητή.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα