Ξέσπασε ο Γκατούζο: «Μαλ@@@@, θα 'ρθω να σας βρω στα σπίτια σας» (vid)

Gazzetta team
Ξέσπασε ο Γκατούζο: «Μαλ@@@@, θα 'ρθω να σας βρω στα σπίτια σας» (vid)

bet365

Ο Τζενάρο Γκατούζο εξερράγη αναφορικά με την υπερβολική κριτική που του ασκεί μερίδα των ΜΜΕ για την πορεία της Νάπολι και θύμισε εποχές… ΟΦΗ, δηλώνοντας ότι θα μπορούσε να κυνηγήσει τον καθένα που διαδίδει ψέματα εναντίον του.

Προπονητικά το ελληνικό κοινό τον έμαθε μέσα από τον ΟΦΗ και δεν θα τον ξεχάσει ποτέ μετά το φοβερό ξέσπασμα στην περιβόητη συνέντευξη τύπου. Αυτή τη φορά, ο Τζενάρο Γκατούζο χρησιμοποίησε την ίδια λέξη-σήμα κατατεθέν στα ιταλικά, για να εκφράσει την αγανάκτησή του με τη μερίδα των ΜΜΕ που βάλλονται σε βάρος του αναφορικά με την πορεία της Νάπολι.

Στις δηλώσεις του μετά το νικηφόρο ντέρμπι κόντρα στη Γιουβέντους, ο Ρίνο εμφανίστηκε καυστικός και πέταξε σούπερ ατάκες, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Νομίζουν ότι είμαι μέτριος για να προπονώ τη Νάπολι; Μαλ@@@@. Είμαι μεγάλος και εμβολιασμένος, μπορώ να το αντέξω. Αλλά είμαι διατεθειμένος να κάνω τα πάντα όταν ακούω τόσα ψέματα, ακόμη και να πάω να τους βρω κάτω από τα σπίτια τους, έναν προς έναν. Ο προπονητής πρέπει να κρίνεται και μου αρέσει να με κρίνουν για αυτό που κάνω. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι οι προσωπικές επιθέσεις. Αυτές δεν τις επιτρέπω σε κανέναν».

 

SERIE A Τελευταία Νέα