Θέλει να «δέσει» για πάντα τον Ρονάλντο η Γιουβέντους!

Θέλει να «δέσει» για πάντα τον Ρονάλντο η Γιουβέντους!

Κώστας Τόπας
Θέλει να «δέσει» για πάντα τον Ρονάλντο η Γιουβέντους!

bet365

Αποφασισμένη να δέσει για... πάντα τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τορίνο είναι η διοίκηση της Γιουβέντους.

Μπαρτσελόνα - Εφές Αναντολού: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Ο Πορτογάλος σταρ των «μπιανκονέρι» αύριο (05/02) κλείνει 36 χρόνια ζωής. Ωστόσο, αυτό δεν στέκεται εμπόδιο για να κάνει σπουδαία πράγματα στα γήπεδα. Ειδικά φέτος μοιάζει ασταμάτητος! Με 22 τέρματα σε 23 παιχνίδια, προσπαθεί να πάρει από το χέρι την Γιουβέντους και να την οδηγήσει στον δρόμο της επιτυχίας.

Οι επιδόσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Tuttosport, φέρνει τους ιθύνοντες του συλλόγου, σε μια εύκολη απόφαση. Αυτή της ανανέωσης του 36χρονου άσου μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο τότε ο «CR7» θα αγωνίζεται για την Γιουβέντους μέχρι τα 38 του. Αν γίνει επίσημη πρόταση για επέκταση συνεργασίας τότε ο Κριστιάνο θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά μιας και όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος μεγάλη του επιθυμία είναι η κατάκτηση του Champions League με την «Γηραιά Κυρία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα