Κόντε για Έρικσεν: «Δεν τον θέλω μόνο για να εκτελεί φάουλ»

Κόντε για Έρικσεν: «Δεν τον θέλω μόνο για να εκτελεί φάουλ»

Κώστας Τόπας
Κόντε για Έρικσεν: «Δεν τον θέλω μόνο για να εκτελεί φάουλ»

bet365

Πολλά περισσότερα απαιτεί ο Αντόνιο Κόντε από τον Κρίστιαν Έρικσεν, καθώς τόνισε ότι χάρη στην ποιότητα που διαθέτει ο Δανός μπορεί να βοηθήσει την Ίντερ.

Μπορεί ο Έρικσεν να έχει περάσει δύσκολες στιγμές στο Μιλάνο, αλλά το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μίλαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ, θα το θυμάται για πολύ καιρό καθώς βοήθησε την Ιντερ να προκριθεί.

Μάλιστα, ο Αντόνιο Κόντε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έρικσεν και την ποιότητα που διαθέτει, τονίζοντας βέβαια πως περιμένει πολλά περισσότερα από τον ίδιο στη συνέχεια.

«Μόνο στο ράγκμπι υπάρχουν παίκτες που μπαίνουν για συγκεκριμένες φάσεις για να κάνουν τη διαφορά. Ο Έρικσεν δεν είναι παίκτης ράγκμπι. Μπορεί να μας βοηθήσει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Μπορεί η ικανότητά του στις στημένες φάσεις να είναι ένα παραπάνω όπλο για εμάς. Περιμένω πιο πολλά από εκείνον στη συνέχεια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής των «νερατζούρι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα