Ιντερ – Μπενεβέντο 4-0: Τεσσάρα και από κοντά για τίτλο (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Ιντερ – Μπενεβέντο 4-0: Τεσσάρα και από κοντά για τίτλο (vid)

bet365

Ο Λουκάκου χτύπησε δύο φορές, έφτασε τα 14 γκολ στη Serie A και πήρε από το χέρι την Ιντερ για το 4-0 επί της Μπενεβέντο και το -2 από την κορυφή.

Νωρίτερα η Μίλαν είχε νικήσει και είχε ξεφύγει στο +5. Για την Ιντερ, επομένως, η επικράτηση επί της Μπενεβέντο ήταν κάτι περισσότερο από επιτακτική και ήρθε με σχετικά εύκολο τρόπο και το εμφατικό 4-0. Γι’ αυτό φρόντισαν αρχικά τα λάθη των φιλοξενούμενων και όταν ξεμπούκωσαν οι Νερατζούρι, ο δικός τους Λουκάκου.

Το αυτογκόλ του Ιμπόρτα (7’) ξεάγχωσε τους γηπεδούχους, που όμως χρειάστηκε να περιμένουν να φτάσει στη μία ώρα το ματς, ώστε να το κλειδώσουν. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες αφού πρώτα έχασε δύο καλές ευκαιρίες, βρήκε δίχτυα (57’) για 10η φορά στο πρωτάθλημα. Και στη συνέχεια χτύπησε δύο φορές ο Λουκάκου (67’, 78’), ο οποίος με 14 γκολ βρίσκεται στο -1 από τον αρχισκόρερ του Καμπιονάτο, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ιντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Ρανόκια, Σκρίνιαρ (74’ Ντε Φράι), Μπαστόνι, Χακίμι, Πέρισιτς, Μπαρέλα (64’ Βιδάλ), Γκαλιαρντίνι (80’ Σένσι), Ερικσεν, Λαουτάρο Μαρτίνες (74’ Αλέξις Σάντσες), Λουκάκου (81’ Πιναμόντι)

Μπενεβέντο (Πίπο Ιντσάγκι): Μοντιπό, Γκλικ, Καλντιρόλα (60’ Παστίνα), Μπάρμπα, Ντεπάολι, Χέτεμαϊ, Ιονίτα (70’ Τέγιο), Βιόλα (60’ Σκιαταρέλα), Λαπαντούλα, Ιμπόρτα (70’ Φουλόν), Καπράρι (76’ Ινσίνιε).

 

SERIE A Τελευταία Νέα